Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Mitä sinulle kuuluu?
Nainen vihreässä puserossa katselee ikkunasta ulos ja hymyilee.

Mitä sinulle kuuluu?

11.10.2023

Elämä tuo tullessaan muutoksia, joiden käänteissä ei aina pysy perässä. Onko vakuutusturvasi ajan tasalla, vai kaipaisitko tilanteen tarkistusta? Sovi kanssamme maksuton verkkotapaaminen!

Viime vuodet ovat olleet meille suomalaisille tuulisia ja moni onkin löytänyt itsensä odottamattomista tilanteista. Yhteiskunnallisten tapahtumien lisäksi jokaisen meistä elämään kuuluu niin isoja kuin pieniä muutoksia.

Me haluaisimme kuulla mitä sinulle kuuluu. Onko elämässäsi tapahtunut muutoksia, jotka olisi hyvä huomioida vakuutusturvassasi? Oletko kenties ostanut oman asunnon, perustanut yrityksen tai onko taloutesi kasvanut lapsella tai kotieläimellä? Oletko kokenut avioeron tai menettänyt puolisosi ja vastaat nyt ainoana vanhempana talouden pyörittämisestä? Jos sinulla on lapsia ja miettinyt mitä tehdä jos sairastut tai loukkaannut, ota yhteyttä.

Sovi kanssamme maksuton verkkotapaaminen sinulle sopivana ajankohtana niin kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja sovitaan miten edetään.

Olipa elämässäsi tapahtunut millaisia muutoksia hyvänsä, olemme tukenasi. Katsomme yhdessä kanssasi läpi vakuutusturvasi, jotta se on varmasti ajan tasalla ja juuri sellainen kuin haluat. Palvelemme verkkotapaamisessa niin henkilö- kuin yritysasiakkaitamme.

Lue lisää

KotivakuutusMatkavakuutusYrittäjyysAutovakuutusLiikennevakuutusVenevakuutusSairausvakuutusTapaturmavakuutusHenkivakuutusEläinvakuutusYrittäjän vakuutuksetArtikkeliHyvinvointi

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet