Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Yrittäjän vakuutukset
  • Yrittäjän matkavakuutus

Yrittäjän matkavakuutus

Matkavakuutuksella turvaa työ- ja lomamatkoille. Sairastuessasi tai loukkaantuessasi reissussa et jää pulaan – olemme turvanasi sekä koti- että ulkomaanmatkoilla.
Varaa aika verkkotapaamiseen

Korvaamme peruuntuneen matkan ilman ylärajaa

Jos sairastut ennen matkaa, korvaamme esimerkiksi matkalipuista ja majoituksesta etukäteen maksamasi hinnan ilman enimmäiskorvausrajaa.

Apunasi on Fennian Reissuapu 24h

Reissuapu 24h auttaa vuorokauden ympäri, jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma ulkomaan matkalla.

Matkatavaravakuutus korvaa, jos matkalaukkusi myöhästyy

Jos matkatavarasi myöhästyvät vähintään 5 tuntia kohteeseen saapumisesta, saat korvauksen välttämättömyystarvikkeiden hankintakuluista.

Oli kyseessä sitten työ- tai lomamatka, et halua stressata ja murehtia, mitä kaikkea voi sattua. Kun otat yrittäjän matkavakuutuksen, voit jättää huolehtimisen meille. Me varmistamme, että saat nopeasti apua hankalissa tilanteissa. Jos haluat tarjota sairausvakuutuksen työntekijöillesi, löydät tietoa työntekijöiden matkavakuutuksista niiden omalta sivulta.

Näin matkavakuutus korvaa

Matkustaja-vakuutus
Matkatavara-vakuutus
Matkustajavakuutus korvaa hoitokulut, esimerkiksi lääkärikäynnit, sairaalamaksut ja lääkekulut ilman euromääräistä ylärajaa.
Ei sisälly
Matkustajavakuutus korvaa sairaalakuljetuksen kotimaahan vakavissa sairaus- ja tapaturmatilanteissa. Kuljetus on hyväksyttävä etukäteen Fenniassa.
Ei sisälly
Matkustajavakuutuksen perusteella maksetaan kertakorvaus, jos matkatapaturmasta aiheutuu pysyvä haitta, tai matkatapaturma taikka yleisvaarallinen tartuntatauti aiheuttaa kuoleman.
Ei sisälly
Matkustajavakuutus korvaa matkalta myöhästymisestä aiheutuneita kuluja, jos myöhästyt ulkomaille suuntautuvalta matkalta tai jatkoyhteydeltä ja myöhästyminen johtuu siitä, että käyttämäsi kulkuväline myöhästyy pakottavasti sääesteen, teknisen vian tai liikenneonnettomuuden takia.
Ei sisälly
Matkustajavakuutus korvaa matkan peruuntumisesta ja keskeytymisestä aiheutuvia kuluja, kun matka joudutaan pakottavasti peruuttamaan tai keskeyttämään sairastumisen, tapaturman tai kuoleman vuoksi tai omaisuuteesi kohdistuneen merkittävän taloudellisen esinevahingon takia.
Ei sisälly
Evakuointi- ja kriisiturvasta korvataan evakuointikulut silloin, kun Suomen ulkoministeriö suosittaa alueelta poistumista äkillisen luonnonkatastrofin tai terroriteon, tai äkillisesti alkaneen aseellisen selkkauksen vuoksi.
Ei sisälly
Matkatavaravakuutus korvaa varastetut ja vaurioituneet matkatavarat.
Ei sisälly
Matkatavaravakuutus korvaa välttämättömyystarvikkeiden hankintakuluja, jos matkatavarasi myöhästyvät vähintään 5 tuntia kohteeseen saapumisesta.
Ei sisälly
Matkatavaravakuutukseen sisältyvä vastuuvakuutus korvaa matkan aikana aiheutettuja henkilö- ja esinevahinkoja.
Ei sisälly
Matkatavaravakuutukseen sisältyvä oikeusturvavakuutus korvaa matkaan liittyvissä riita- ja rikosasioissa aiheutuneet asianajo- ja oikeudenkäyntikulut.
Ei sisälly
Voit laajentaa matkustajavakuutuksesi kattamaan myös riskialttiita urheilulajeja sekä urheiluseuran järjestämiä kilpailuja ja harjoituksia. Ilman laajennusta matkustajavakuutus on voimassa vain oman fyysisen kuntosi ylläpitämiseksi harrastamassasi tavanomaisessa urheilussa.
Ei sisälly
Valittavissa

Taulukossa olemme listanneet tiivistetysti vakuutukseen liittyvät tiedot. Muistathan lukea myös vakuutusehdot, joista löydät vakuutuksen sisällön ja ehdot kokonaisuudessaan.

Fennian Reissuapu 24h on palveluksessasi vuorokauden ympäri

Sairastuitko tai sattuiko sinulle tapaturma ulkomaan matkalla? Ei hätää – me autamme sinua!

Fennian Reissuapu 24h on apunasi, kun tarvitset hoitoa tai apua ulkomailla.

Ohjaamme sinut hoitoon sellaiseen paikkaan, jossa sinun ei tarvitse maksaa
hoidostasi itse. Olemme tarvittaessa myös apunasi matkajärjestelyissä
takaisin Suomeen.

Lue lisää Reissuapu 24h:sta

Millainen matkailija, sellainen matkavakuutus

Voit ottaa matkavakuutuksen joko määräaikaisena yhdelle matkalle, tai jatkuvasti voimassa olevana. Jos matkustat säännöllisesti, on jatkuva matkavakuutus ehdottomasti vaivattomin vaihtoehto. Usein se on myös määräaikaista matkavakuutusta edullisempi vaihtoehto, jos matkustat useammin kuin kerran vuodessa. 

Matkavakuutus on voimassa loma- ja työmatkoilla, sekä opintomatkoilla, esimerkiksi opiskelijavaihdon aikana. Voit valita tarpeidesi mukaan vakuutuksen, joka on voimassa myös Suomen matkoilla. Tällöin vakuutus on voimassa, kun matkustat vähintään 50 kilometrin päähän kodistasi, työpaikastasi, opiskelupaikastasi tai vapaa-ajan asunnostasi. 

Matkustajavakuutus turvaa sinut, matkatavaravakuutus korvaa matkatavaroita

Matkavakuutus koostuu matkustaja -ja matkatavaravakuutuksesta, jotka voit ottaa yhdessä tai erikseen. 

Matkustajavakuutuksen turvin et jää sairastumisen tai tapaturman sattuessa reissussa pulaan. Ulkomaan matkoilla käytettävissäsi on Fennian Reissuapu 24h ja kotimaan matkoilla FenniaHoitajan palvelut. 

Matkatavaravakuutus turvaa matkalla mukana olevat matkatavarat, mukaan lukien matkaliput, passin ja viisumin sekä matkalla tekemäsi ostokset. Matkatavaravakuutus korvaa matkatavarat sekä kotimaassa että ulkomailla. 

Sattuiko vahinko?

Sairastuminen tai tapaturma ulkomaillaSairastuminen tai tapaturma SuomessaMatkatavara rikkoutui, varastettiin tai katosiMatkan peruuntuminen tai keskeytyminenMatkalta myöhästyminen
Katso muut vahingot

Tuote-esitteet ja vakuutusehdot

Yrittäjän matkavakuutusta koskevat tuote-esitteet ja vakuutusehdot löydät alta. Linkeistä avautuvat esitteiden ja ehtojen omat verkkosivut, mutta sivujen lopusta löydät linkin myös tulostettavaan pdf-versioon.

Esite - Yrityksen vapaaehtoiset henkilö- ja matkavakuutukset
Vakuutusehdot - Fenniaturva yrityksille
Vakuutusehdot - Yritysjohdon Fenniaturva: Y20-Y100
Vakuutusehdot - Yritysjohdon Fenniaturva: Y400-Y300
Vakuutusehdot - Fenniaturvan Ryhmävakuutukset

Vakuutukset yritysasiakkaille

Yrittäjän vakuutukset

Lisää aiheesta

Yrittäjän henkivakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet