Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Yrittäjän vakuutukset
  • Yrittäjän ja yrityksen vakuutuskartoitus

Yrittäjän ja yrityksen vakuutuskartoitus

Kun suunnittelet yrityksesi toimintaa ja tulevaisuutta, pohdi myös riskejä ja niihin varautumista. Kun varaudut riskeihin, varaudut myös mahdollisuuksiin, sillä vakuuttaminen auttaa esimerkiksi pääsemään hoitoon jonottamatta tai jatkamaan liiketoimintaa keskeytyksettä. Liian suppea vakuutusturva voi johtaa vahinkotilanteissa suurempiin kustannuksiin.

Vakuutuskartoituksen avulla varmistat, että yritykselläsi on oikea vakuutusturva kattamaan mahdolliset vahingot ja menetykset, kuten esimerkiksi omaisuus-, vastuu- ja henkilövakuutukset.

Lue lisää vakuuttamisesta tai varaa verkkotapaaminen asiantuntijamme kanssa. Näin selvität, onko sinulla yrittäjänä aukkoja sosiaaliturvassasi ja miten olet varautunut oman toimialasi riskeihin.

Yrittäjän toimeentulo

Yrittäjällä on vapautta, mutta toisaalta myös paljon sellaista vastuuta, joka palkansaajalla kuuluu työnantajalle. Miten sinä ja lähipiirisi tulette toimeen, jos sairastut tai loukkaannut?

Yrityksesi ihmiset

Miten pidät kiinni nykyisistä työntekijöistäsi, entä miten houkuttelet tulevaisuudessa parhaat osaajat yritykseesi töihin?

Huolenpito sinusta ja yrityksestäsi

Miten voimme tukea sinua tavoitteissasi? Miten voit hoitaa yrityksesi asioita helposti? Kokosimme vinkkejä asiointiin eri tilanteissa.

Yrityksesi tärkeät vakuutukset

Pystytkö jatkamaan yritystoimintaasi, jos työsi kautta aiheutuu vahinko toiselle tai jos oma omaisuutesi vahingoittuu? Tarkistuta vakuutusturvasi säännöllisesti.

Lisää aiheesta

Työkaverit tietokoneella.

Valtakirja yrityksen vakuutus- ja vahinkoasioiden hoitamiseen

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet