Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Försäkringar för företagare
  • Företagarens och företagets försäkringskartläggning

Företagarens och företagets försäkringskartläggning

När du planerar ditt företags verksamhet och framtid bör du även fundera på risker och hur du kan förbereda dig på dem. Genom att förbereda dig på risker tar du även vara på möjligheter, eftersom en försäkring hjälper dig att till exempel snabbt få vård utan att köa eller att fortsätta affärsverksamheten utan avbrott. Ett för begränsat försäkringsskydd kan leda till oväntade kostnader om en skada inträffar.

Med en försäkringskartläggning kan du säkerställa att ditt företag har ett lämpligt försäkringsskydd som täcker eventuella egendoms- och personskador.

Läs mer om försäkringar eller boka ett webbmöte med en av våra experter. Då får du reda på om du som företagare har luckor i din sociala trygghet och om du är förberedd på riskerna inom din bransch.

Företagarens utkomst

En företagare har frihet, men å andra sidan även en stor del av det ansvar som en anställd får överlåta åt arbetsgivaren. Hur klarar du och dina närstående er ekonomiskt, om du blir sjuk eller skadar dig?

Ditt företags personalstyrka

Hur håller du kvar dina nuvarande arbetstagare och hur kan du locka de bästa experterna till ditt företag i framtiden?

Omsorg om dig och ditt företag

Hur kan vi stöda dig i att uppnå dina mål? Hur kan du enkelt sköta ditt företags ärenden? Vi har samlat tips för hur du kan sköta ärenden i olika situationer.

Viktiga försäkringar för ditt företag

Kan du fortsätta din företagsverksamhet om du via arbetet orsakar en skada åt någon annan eller om din egendom skadas? Kontrollera ditt försäkringsskydd regelbundet.

Lisää aiheesta

Försäkringar för arbetstagare

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceVanliga frågorAktuelltMedietjänsterPrivatkunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetSamtalspriser och integritetsskyddKakor