Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Fennias rolighetsförsäkring försäkrar – det är roligt i Muminvärlden

Fennias rolighetsförsäkring försäkrar – det är roligt i Muminvärlden

11.5.2021

Fennia försäkrar att barn har roligt i Muminvärlden i Nådendal. Om det nu skulle råka bli så att barnet inte alls njuter av sin dag i Muminvärlden, ersätter Fennias rolighetsförsäkring ett dagarmband för ett nytt besök.

När man besöker Muminvärlden stiger man in i en sagobok och blir en del av sagan och händelserna. Särskilt för de yngre besökarna är höjdpunkten att träffa Muminvärldens figurer, och därför vill vi bygga unika och personliga tillfällen av dessa möten.

Fennia och Muminvärlden har samarbetat redan i flera år, eftersom rolighet och lycklighet är livets viktigaste byggklossar.

Fennias rolighetsförsäkring ersätter om barnet inte har roligt i Muminvärlden och barnet på egen hand berättar varför det inte var roligt. Som ersättning får barnet ett nytt armband från Muminvärldens info. Med en ersättningsansökan fås ett nytt armband som gäller för en dag 2021. Rolighetsförsäkringen ersätter dock inte om det inte var roligt i Muminvärlden på grund av dåligt väder.

Muminvärlden är ett attraktivt semestermål, och Muminvänner finns såväl i Finland som runt om i världen. Muminvärlden öppnar sina dörrar den 12 juni.

Kom ihåg att även ta hand om dig själv. Fennia finns till för att du ska kunna designa din egen väg. Mod betyder att du gör saker och ting även om du är rädd. Inte ens ett stort steg mot nya möjligheter är skrämmande när du vet att du inte är ensam. Vårt uppdrag är att se till att du kan skapa din egen väg utan att tveka. Vi vill framför allt inspirera – uppmuntra dig att drömma stort, pröva på nytt och hitta ditt driv.

Din och Fennias gemensamma väg börjar här

Lue lisää

SamarbetspartnerSjukförsäkringOlycksfallsförsäkringArtikelFennia
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor