Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennian Hauskuusvakuutus vakuuttaa – Muumimaailmassa on hauskaa

Fennian Hauskuusvakuutus vakuuttaa – Muumimaailmassa on hauskaa

11.5.2021

Fennia vakuuttaa, että lapsilla on hauskaa Naantalin Muumimaailmassa. Jos kävisi niin hassusti, että lapsi ei kuitenkaan nauttisi päivästään Muumimaailmassa, korvaa Fennian Hauskuusvakuutus lahjoittamalla lapselle uuden päivärannekkeen uutta käyntiä varten.

Kun vierailee Muumimaailmassa, tuntee astuvansa sisään satukirjaan ja olevansa osana tarinaa ja tapahtumia. Varsinkin pikkuvierailijoille kohtaamiset Muumimaailman hahmojen kanssa ovat retken kohokohta ja haluamme rakentaa niistä ainutlaatuisia ja persoonallisia hetkiä.

Fennia ja Muumimaailma ovat tehneet yhteistyötä jo monen vuoden ajan, koska hauskuus ja onnellisuus ovat tärkeitä elämän rakennusaineita.

Fennian hauskuusvakuutus korvaa, jos lapsella ei ole Muumimaailmassa hauskaa ja hän itse kertoo, miksi ei ollut hauskaa. Korvauksena hän saa Muumimaailman infopisteestä uuden rannekkeen. Yhdellä korvaushakemuksella saa yhden rannekkeen, joka on voimassa yhden päivän vuonna 2021. Hauskuusvakuutus ei kuitenkaan korvaa, jos Muumimaailmassa ei ollut hauskaa vierailupäivän huonon sään vuoksi.

Muumimaailma on suosittu lomakohde ja Muumien ystäviä löytyy niin Suomesta kuin maailmaltakin. Muumimaailman ovet avautuvat 12.6.

Muistathan pitää huolta myös itsestäsi. Fennia on olemassa, jotta sinä voit muotoilla oman polkusi. Rohkeus on sitä, että tekee vaikka pelottaisi. Suurikaan askel kohti uusia mahdollisuuksia ei tunnu pelottavalta, kun tiedät ettet ota sitä yksin. Meidän tehtävämme on pitää huoli siitä, että sinä voit muokata oman tiesi epäröimättä. Haluamme olla ennen kaikkea kannustaja – kannustaa sinua unelmoimaan, kokeilemaan uutta ja yrittämään.

Sinun ja Fennian yhteinen polku alkaa tästä

Lue lisää

KumppanitSairausvakuutusTapaturmavakuutusArtikkeliFennia
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet