Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennia-konsernin joululahjoitus lasten ja nuorten mielenterveystyöhön

Fennia-konsernin joululahjoitus lasten ja nuorten mielenterveystyöhön

4.12.2019

Fennia-konsernin henkilöstön joulumuistamiseen varattu summa lahjoitetaan joka vuosi hyvään tarkoitukseen. Tänä vuonna Fennian henkilöstö valitsi äänestyksellä joululahjoituksen kohteeksi MIELI Suomen mielenterveys ry:n.

MIELI ry:n toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturin mukaan Fennian tuella lapset ja nuoret oppivat mielenterveystaitoja, jotka kannattelevat heitä elämän kriiseissä ja vastoinkäymisissä.

– Mielenterveyden häiriöistä 50 % alkaa jo ennen 14 vuoden ikää. Vain puolet sairastuneista saa tarvitsemaansa hoitoa. Jokainen lapsi ansaitsee apua ajoissa, Aalto-Matturi sanoo.

Lahjoituksen avulla MIELI ry tarjoaa koulutuksia ja materiaaleja lasten ja nuorten kanssa toimiville ammattilaisille neuvoloissa, varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja nuorisoalalla.

– Fennian tuella ammattilaiset vahvistavat lasten ja nuorten mielenterveystaitoja, tarjoavat varhaista tukea vaikeisiin tilanteisiin sekä ohjaavat lapsia ja nuoria tarvittaessa saamaan apua. Lahjoituksen ansiosta yhä useampi lapsi ja nuori Suomessa saa rinnalleen aikuisen, joka osaa tukea häntä arjessa ja pystyy auttamaan myös vaikeissa elämäntilanteissa. Tuen avulla teemme työtä, jotta yksikään lapsi ei joutuisi kiusatuksi tai kärsisi yksinäisyydestä, Aalto-Matturi sanoo.

Lisätietoja:

MIELI Suomen mielenterveys ryLue lisää

VastuullisuusTiedoteFennia
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet