Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Tietoa Fenniasta
  • Fennian yhtiöt

Fennian yhtiöt

Fennian palvelut tuottavat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia sekä palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy.

Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennia toimii keskinäisyyden pohjalta, eli asiakas on omistaja. Henki-Fennia ja Fennia-palvelu Oy ovat Fennian tytäryhtiöitä. Koska ulkopuolisia sijoittajia ei ole, Fennian voittoja voidaan käyttää asiakkaiden palvelujen kehittämiseen.

Meitä fennialaisia on lähes 1 000 ja toimimme eri puolilla Suomea. Pääkonttorimme sijaitsee Pasilassa Helsingissä.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö, jonka juuret ja arvot ovat vahvasti yrittäjyydessä. Toimialaamme kuuluvat lakisääteiset ja vapaaehtoiset vahinkovakuutukset, joita tarjoamme yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille. Fennia toimii keskinäisyyden pohjalta, eli asiakas on omistaja.

Kutsu varsinaiseen yhtiökokoukseen 8.5.2024

Henki-Fennia

Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on erikoistunut vapaaehtoisiin henki-, eläke- ja säästövakuutuksiin. Henki-Fennia on Fennian sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö.

Autamme asiakkaitamme menestymään ja tarjoamme taloudellisen turvallisuuden ratkaisuja pitkäaikaissäästämiseen, tehokkaaseen palkitsemiseen sekä varautumista odottamattomiin, ikäviinkin tapahtumiin. Yritykset, yrittäjät, yksityishenkilöt ja kotitaloudet hyötyvät monipuolisista palveluistamme - ammattilaiset apunaan.

Henkilökohtainen palvelu ja helpot digitaaliset kanavat luovat pohjan tyytyväisiin asiakkaisiin jotka menestyvät avullamme. Henkilövakuutuspalvelumme ovatkin helposti ja asiantuntevasti saatavilla kaikille Fennia-konsernin asiakkaille.

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet