Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Tietoa Fenniasta
  • Fennian strategia ja arvot

Maailma muuttuu ja me fennialaiset tahdomme muuttua sen mukana

Fennialla on vahvat juuret ja pitkä kokemus vakuuttamisesta. Olemme uudistuneet ja mukautuneet useita kertoja 140-vuotisen historiamme aikana.

Toimintaympäristömme on jatkuvassa muutoksessa. Vastuullisuus korostuu, digitalisaatio lisääntyy ja pandemia muutti työnteon mallia. Myös yritykset muuttuvat ja toimivat yhä enemmän verkostoissa. Nämä kaikki vaikuttavat asiakkaidemme käyttäytymiseen ja tarpeisiin sekä siihen, millaisia tuotteita ja palveluita meidän on nyt ja tulevaisuudessa tarjottava.

Visio ja missio

Visiomme on olla vetovoimaisin, vastuullinen toimija niin valitsemissamme asiakasryhmissä kuin arvopohjamme jakaville työntekijöillekin. Olemme olemassa yrittämistä ja elämää varten.

Tavoitteet ja strategia niiden saavuttamiseksi

Jotta visiomme voi toteutua, meillä on kolme tavoitetta: tuotamme asiakkaillemme mahdollisimman paljon arvoa, tarjoamme parhaita osaajia houkuttelevan työympäristön sekä teemme kannattavaa ja vastuullista liiketoimintaa.

Tavoitteidemme saavuttamisen mahdollistavat asiakkuutemme, vahva taseemme, laadukas data ja luotettavat järjestelmät sekä osaava ja motivoitunut henkilökuntamme.

Ihmiset tekevät muutoksen. Rakennamme yhdessä tulevaisuuden Fenniaa asiakasarvo edellä. Jotta asiakkaamme, omistajamme, voivat yrittää ja elää.

Arvomme

Neljä arvoamme ovat reilu, vastuullisesti rohkea, kehittyvä ja yhdessä. Arvot ohjaavat sitä, miten toimimme toistemme kanssa.

Lisää aiheesta

Edut Danske Etuohjelma- ja Private Banking Access -asiakkaille

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet