Hyppää sisältöön
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Vastuullisuus Fenniassa

Me Fenniassa haluamme olla rakentamassa vastuullista ja yrittäjähenkistä yhteiskuntaa. Siksi osallistumme vastuulliseen toimintaan lukuisilla yhteiskunnan osa-alueilla ja olemme missiomme mukaisesti olemassa yrittäjyyttä ja elämää varten.

Taloudellinen vastuu ja yrittäjyyden edistäminen

Me Fenniassa haluamme tukea kaikenkokoisia yrityksiä sekä ylä- että alamäessä. Yritysten ja yrittäjien menestyminen kotimaassa ja maailmalla on erittäin tärkeää paitsi meille, myös koko yhteiskunnallemme.

Asiakkaidemme menestyminen ja taloudellinen turvallisuus ovat meille tärkeitä asioita. Lisäksi meillä on velvollisuus huolehtia omasta vakavaraisuudestamme, sillä vakuutusyhtiönä olemme paljon vartijoina. Fennia toimii rahoitus- ja vakuutusalaa koskevien lakien ja niiden nojalla annettujen normien mukaisesti, läpinäkyvästi ja avoimesti.

Lue lisää taloudellisesta vastuustamme ja yrittäjyyden edistämisestä →

Sosiaalinen vastuu – yhteistyötä yhdenvertaisuuden toteuttamiseksi

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutuminen on meille tärkeää. Tätä edistääksemme teemme jatkuvasti yhteistyötä eri järjestöjen kanssa, joiden työ tekee yhteiskunnastamme entistä paremman.

Henkilöstövastuu

Meillä Fenniassa henkilöstövastuullisuus tarkoittaa, että työhyvinvointi ja tuottavuus kulkevat käsi kädessä. Fennian yrityskulttuuri haastaa oppimaan ja kehittymään, ja esimiehet toimivat meillä valmentavalla otteella. Tavoitteenamme on mahdollistaa jokaisen fennialaisen työn ja vapaa-ajan yhdistäminen iloa ja hyvinvointia maksimoivalla tavalla. Osaavan, hyvinvoivan ja motivoituneen henkilöstön avulla varmistamme tulevaisuuden kilpailukykymme muuttuvassa maailmassa.

Taloudellinen vastuu ja yrittäjyyden edistäminen
Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Yritysasiakkaat Ajankohtaista Medialle Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja