Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Töihin uudistuvaan Fenniaan
  • Työelämäsi tärkeä askel

Kesätyö – työelämäsi tärkeä askel

Vastuullinen kesäduuni, Oikotie.

Kesätöissä kerrytät arvokasta työkokemusta

Kesätyö on yksi työelämäsi merkittävimpiä askeleita. Meillä kesätöitä tehdään monipuolisissa tehtävissä esimerkiksi myynnin ja asiakaspalvelun sekä vakuutus- ja korvauskäsittelyn parissa. Pääset oppimaan finanssialasta ja kerrytät tulevaisuuttasi varten ihan jokaisessa työssä arvostettua työkokemusta hyvän asiakaskokemuksen tuottamisesta!

Haku vuoden 2024 kesätöihin alkaa tammikuussa! Kaikki paikat julkaistaan Avoimet työpaikat -sivulla. Kun tilaat työpaikkavahdin, saat ilmoituksen aukeavista paikoista. Tutustu aiempien kesätyöntekijöidemme kokemuksiin alempana sivulla tai Instagram-tilillämme !

Aikaisemmat kesätyöntekijät kertovat

"Koin merkityksellisyyttä, kun asiakas ja työpaikkani luottivat asiat minun käsiini. Sain
itseluottamusta, kun pystyin itse tekemään työssä vaikeitakin päätöksiä."

Outi, korvauspalvelut

"Kesä alkoi perehtymällä yritysvakuuttamisen maailmaan. Kesän aikana kertyi sekä teknistä osaamista että ihmislähtöisiä taitoja, kuten tiimityökykyjä."

Lauri, vakuutuspalvelut

"Kesän aikana sain paljon lisää varmuutta asiakaspalveluun ja myyntiin. Saamani työkokemus on varmasti eduksi työurallani jatkossa."

Jenni, myynti ja asiakaspalvelu

Toimi näin hakiessasi meille kesätöihin

1. Hae kesätyöpaikkaa hakujärjestelmän avulla

Lähetä hakemus meille hakujärjestelmämme kautta. Hakulomakkeella voit esittää toiveita sinua kiinnostavista kesätyömahdollisuuksista ja siitä, millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä. Olethan vähintään 18-vuotias!

2. Tarkista sähköpostistasi vahvistusviestimme

Kun olet lähettänyt hakemuksen, tarkista sähköpostisi. Saat meiltä sähköpostiisi automaattiviestin hakemuksen saapumisesta sekä ohjeita jatkosta. Jos et löydä viestiä, tarkista roskapostit.

3. Odota hakemasi yksikön esihenkilön yhteydenottoa

Kesätyötehtäviämme on tarjolla eri yksiköissä ja kunkin yksikön esihenkilöt tapaavat hakijoita ja tekevät valinnat. He ovat suoraan yhteydessä hakijoihin ja sopivat haastattelut.

Meillä oli viime kesänä yli 50 kesätyöntekijää, joilta saimme tällaista palautetta:

  • "Olen todella löytänyt paikkani täällä toimistolla ja olen saanut kollegoista valtavan tuen. Oikein harmittaa lopettaa työt. "

  • "Kesätyö Fennialla on ollut minulle tosi arvokas kokemus, ja olen oppinut paljon uutta. Olen työn myötä huomannut myös, että vakuutusala on itse asiassa aika monipuolinen ja vielä kiinnostavampi kuin oletin. "

  • "Vakuutusala kiinnosti. Lisäksi olen aina nähnyt Fennian yhtenä menestyvänä ja kasvavana yrityksenä, joka ei pelkää ottaa riskejä ja jossa työntekijöillä on hyvä olla. Uskomukseni ja näkemykseni osoittautui oikeaksi."

Camilla Sundgren työskenteli Fennialla kesät 2019 ja 2020, ja Nicole Blechinberg kesän 2020. Katso, mitä kerrottavaa heillä on kesätöistä Fennialla.

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet