Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Jobba på nya Fennia
  • Ett viktigt steg i din karriär

Sommarjobb – ett viktigt steg i din karriär

Ansvarsfullt sommarjobb, Oikotie.

Sommarjobb ger värdefull arbetserfarenhet

Sommarjobbet är ett av de viktigaste stegen på din bana i arbetslivet. Hos oss kan du sommarjobba med mångsidiga uppgifter till exempel inom försäljning och kundservice och inom försäkringshandläggning och skadereglering. Du får en inblick i finansbranschen och värdefull arbetserfarenhet av att skapa god kundupplevelse, som värderas högt i alla arbeten!

Ansökan för sommarjobben öppnar i januari!

Tidigare sommararbetare berättar

”Jag kände att jag var viktig, när både kunden och arbetsplatsen litade på att jag kan ta hand om ärendet. Mitt självförtroende ökande när jag klarade av att också ta svåra beslut på jobbet.”

Outi, ersättningstjänster

”Sommaren inleddes med introduktion i företagsförsäkringar. Under sommaren fick jag både tekniskt kunnande och människonära kunskaper, som erfarenhet av att jobba i team.”

Lauri, försäkringstjänster

”Jag blev mycket säkrare på kundservice och försäljning under sommaren. Arbetserfarenheten kommer säkert att vara till nytta i arbetslivet i framtiden.”

Jenni, försäljning och kundtjänst

Gör så här när du söker sommarjobb

Sök sommarjobb via ansökningssystemet

Skicka din ansökan till oss via ansökningssystemet. På ansökningsblanketten kan du uppge vilken typ av sommarjobb som intresserar dig och på vilken ort du skulle vilja jobba. Du är väl minst 18 år!

Kolla att du får en bekräftelse av oss per e-post

Kolla din e-post när du har skickat in din ansökan. Du får ett automatiskt meddelande om att vi har fått din ansökan och anvisningar för fortsättningen. Kolla också skräpposten om du inte hittar meddelandet.

Vänta på att chefen för den enhet du sökt till kontaktar dig

Vi erbjuder sommarjobb på olika enheter och enheternas chefer träffar dem som söker jobb och väljer ut de som anställs. Cheferna kontaktar de sökande direkt för att komma överens om intervjuer.

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor