Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Vastuullisuus Fenniassa
  • Yrittäjien ja omistaja-asiakkaiden Fennia

Yrittäjien ja omistaja-asiakkaiden Fennia

Asiakkaidemme luotettava kumppani

Vakuuttaminen on olennainen osa yhteiskunnan toimintaa. Haluamme tukea kaikenkokoisia yrityksiä sekä ylä- että alamäessä. Yritysten ja yrittäjien menestyminen kotimaassa ja maailmalla on yhteiskunnallisesti tärkeää, ja asiakkaidemme menestyminen ja taloudellinen turvallisuus ovat meille tärkeitä asioita. Olemme luotettava kumppani niin henkilö- kuin yritysasiakkaillemmekin vahinkojen ennaltaehkäisyssä ja niistä selviytymisessä sekä taloudellisessa varautumisessa. Korvaamme vahingot ehtojemme mukaisesti ja kehitämme myös korvauskäsittelymme läpinäkyvyyttä ja sujuvuutta.

Kartoitamme myös mahdollisuuksia kehittää tuotteitamme ja palveluitamme huomioimaan entistä enemmän kestävyysaiheet, ja hinnoittelemme vakuutukset riskiperusteisesti, läpinäkyvästi ja oikeudenmukaisesti. Keskitymme jatkossakin palvelun läpinäkyvyyteen ja yhdenvertaisen kohtelun varmistamiseen.

Haluamme tarjota yrittäjäasiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut, ja kehitämme jatkuvasti yhteistyötämme yrittäjäjärjestöjen kanssa. Yritystoiminnan turvaamisen lisäksi haluamme kannustaa yrittäjiä verkostoitumaan aktiivisesti.

Yhteistyö yrittäjyyden ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutuminen on meille tärkeää. Tätä edistääksemme teemme yhteistyötä eri järjestöjen kanssa, joiden työ tekee yhteiskunnastamme entistä paremman.

Olemme tukeneet suomalaista yrittäjyyttä yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja sen edeltäjäjärjestöjen kanssa jo vuosien ajan. Teemme yhteistyötä myös muiden yrittäjäjärjestöjen kanssa useilla eri toimialoilla. Lisäksi teemme yhteistyötä Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa, sillä haluamme olla mukana nuorten yrittäjien matkassa alusta alkaen. Osana yhteistyötä jaamme palkinnon parhaasta nuorten kehittämästä palvelusta Uskalla Yrittää -yrittäjyyskilpailussa.

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto

Jaamme vuosittain Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon yhdessä Suomen Yrittäjien, Suomalaisen Työn Liiton ja Yksityisyrittäjäin säätiön kanssa. Palkinnon juuret ulottuvat aina vuoteen 1968 asti, jolloin perustimme sen yhdessä Suomen Yrittäjien edeltäjäjärjestön kanssa. Palkinnon avulla haluamme tukea luovan yrittäjyyden kasvua sekä kannustaa esimerkilliseen yritystoimintaan ja uudistumiskykyyn. Palkinto voidaan myöntää myös henkilölle, joka on pitkäjänteisellään työllä edistänyt merkittävästi yrittäjyyttä ja yritystoimintaa Suomessa. Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto jaetaan perinteisesti Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä, jonka pääyhteistyökumppani Fennia on.

HelsinkiMissio

Olemme tukeneet HelsinkiMissiota jo vuodesta 2004 lähtien. HelsinkiMissio on vuonna 1883 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset tekoihin yksinäisyyttä vastaan. Se tekee työtä ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin lapsiperheiden, nuorten, senioreiden ja erityisryhmien parissa. Työn ytimessä on yksinäisyyden lievittäminen. Yksinäisyys heikentää terveyttä ja kerää ympärilleen muita ongelmia, kuten huono-osaisuutta. Siten se on inhimillisen kärsimyksen lisäksi myös merkittävä yhteiskunnallinen haaste.

HelsinkiMissio.

Suomen Paralympiakomitea

Suomen Paralympiakomitean tehtävänä on kehittää ja koordinoida suomalaista vammaisurheilua ja -liikuntaa matalan kynnyksen harrastamisesta aina kansainväliseen huippu-urheiluun saakka.

Olemme tehneet Paralympiakomitean kanssa yhteistyötä urheilijoiden vakuuttamisessa vuodesta 2019 lähtien ja olemme mukana tukemassa paraurheilun Tulevaisuuden tähtien matkaa. Yhteistyömme edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Meille on tärkeää tsempata nuoria urheilijoita heidän matkallaan kohti omaa parastaan – minne asti se johtaakaan. Nuorissa on tulevaisuus, ja uskomme, ettei ole vain yhtä vaan monta mahdollista tulevaisuutta.

Kuva: Suomen Paralympiakomitea/Riku Valleala

Fennian henkilöstön joululahjoitukset

Fennian henkilöstön joulumuistamiseen varattu summa lahjoitetaan joka vuosi hyvään tarkoitukseen. Fennialaiset valitsevat joululahjoituksen kohteen äänestyksellä. Vuoden 2023 joululahjoituksen kohteeksi valikoitui Pelastakaa Lapset. Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräys kerää varoja kotimaan lasten hyväksi. Aikaisempina vuosina Fennia on tehnyt lahjoituksen muun muassa Mieli ry:lle, Syöpäsäätiölle ja Hope ry:lle.

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet