Hyppää sisältöön
Fennia.fi
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Yhtiökokous

Yhtiökokous

Kutsu varsinaiseen yhtiökokoukseen

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian varsinainen yhtiökokous pidetään tiistaina 21.4.2021 klo 14 yhtiön pääkonttorissa osoitteessa Kyllikinportti 2, Helsinki.

Kokouksessa käsitellään varsinaiselle yhtiökokoukselle yhtiöjärjestyksen 15 §:n mukaan kuuluvat asiat.

Yhtiökokouskutsu, kokouksen esityslista, tilinpäätöstä koskevat asiakirjat ja muut kokousasiakirjat ovat nähtävillä 6.4.2021 alkaen Fennian internetsivuilla osoitteessa

www.fennia.fi/yhtiokokous
sekä yhtiön pääkonttorissa osoitteessa Kyllikinportti 2, Helsinki.

Oikeus osallistua yhtiökokoukseen on yhtiön osakkaalla. Osakas on vakuutuksenottaja, jolla on Fenniassa voimassa oleva, viimeistään 31.12.2020 alkanut vakuutus.

Korona-viruksen aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen vuoksi kokousjärjestelyt poikkeavat normaalista:

  • Kokous pidetään mahdollisimman tiiviinä kuitenkin lain asettamien vähimmäisvaatimusten täyttyminen varmistaen.

  • Kokoukseen osallistujien määrää pyritään rajoittamaan. Tarvittaessa osallistujat jaetaan toisistaan eristettyihin tiloihin julkisten kokousten osallistujamääriä koskevien rajoitusten noudattamiseksi.

  • Kokouksessa on läsnä yhtiön puolelta vain välttämättömät henkilöt.

  • Kokouksessa ei järjestetä tarjoiluja.

Osakas saa käyttää puhevaltaansa ja äänioikeuttaan yhtiökokouksessa myös asiamiehen välityksellä antamalla asiamiehelle päivätyn valtakirjan. Osakas voi halutessaan valtakirjalla valtuuttaa Fennian lakiasianjohtaja Sanna Elgin tai hänen määräämänsä edustamaan itseään ja käyttämään puhevaltaa ja äänioikeutta yhtiökokouksessa.

Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi osakkaita kehotetaan vakavasti harkitsemaan, onko kokoukseen osallistuminen tällä kertaa välttämätöntä tai onko kokoukseen mahdollista osallistua ainoastaan asiamiehen välityksellä.

Yhtiökokoukseen osallistuvan osakkaan tulee ilmoittaa osallistumisestaan viimeistään maanantaina 13.4.2021 klo 16 mennessä. Yhtiökokoukseen voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen hanna.liski@fennia.fi, puhelimitse numeroon 010 503 5415 tai kirjeitse osoitteella Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Hanna Liski, PL 1, 00017 FENNIA. Ilmoittautumisen on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mahdolliset valtakirjat pyydetään toimittamaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Helsingissä, maaliskuun 18. päivänä 2021

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

HALLITUS

Yhtiökokousaineistot

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Yritysasiakkaat Ajankohtaista Medialle Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja