Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennia tukee joululahjoituksella syöpätutkimusta

Fennia tukee joululahjoituksella syöpätutkimusta

17.12.2021

Fennian henkilöstön joulumuistamiseen varattu summa lahjoitetaan tuttuun tapaan hyvään tarkoitukseen. Tänä vuonna fennialaiset valitsivat kohteeksi syöpätutkimusta tukevan Syöpäsäätiön.

Syöpäsäätiön tavoitteena on ehkäistä syöpään sairastumista, varhentaa sairauden toteamista ja kehittää hoitoja. Jokaista syöpään sairastunutta tuetaan toipumaan ja elämään rikasta elämää sairaudesta tai sen jättämistä jäljistä huolimatta.

Fennialaiset valitsivat joululahjoituksen kohteen äänestyksellä. Aikaisempina vuosina Fennia on tehnyt lahjoituksen muun muassa Hope ry:lle, MIELI ry:lle ja Pelastakaa Lapset ry:lle.

– Olemme todella iloisia, että pääsemme tänäkin jouluna lahjoittamaan hyvään tarkoitukseen. Syöpäsäätiön tekemä työ koskettaa ihmisiä laajasti, sillä joka kolmas suomalainen sairastuu jossain vaiheessa elämäänsä syöpään. Lahjoituksella voimme edistää tärkeää suomalaista syöpätutkimustyötä, sanoo Fennian viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaaja johtaja Anne Perälä.

– Esitän suomalaisten syöpätutkijoiden ja Syöpäsäätiön puolesta lämpimät kiitokset Fennialle lahjoituksesta. Lahjoitus on merkittävä luottamuksen osoitus säätiölle ja sen tukemille syöpätutkijoille Suomessa. Suomessa tehdään huipputason tutkimusta ja moneen muuhun maahan verrattuna meillä on ainutlaatuiset edellytykset tutkimuksen tekemiseen. Lahjoitukset Syöpäsäätiölle paikkaavat rahoituksen puuttumista ja olemme iloisia, että yritykset kuten Fennia osallistuvat tehtävään kanssamme, iloitsee Syöpäsäätiön varainhankintajohtaja Sari Meller.

UutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet