Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Fennia stöder cancerforskning med juldonation
En man och ett barn.

Fennia stöder cancerforskning med juldonation

17.12.2021

Den summa som Fennia avsatt för personalens julgåvor doneras på sedvanligt vis till ett välgörande ändamål. I år utsåg Fennias medarbetare Cancerstiftelsen som stöder cancerforskning till mottagare.

Cancerstiftelsen arbetar för att förhindra insjuknande i cancer, tidigarelägga diagnostiseringen av sjukdomen och utveckla vårdformer. Stiftelsen stöder alla som har insjuknat i cancer att återhämta sig och leva ett så rikt liv som möjligt, oberoende av sjukdomen och de spår som den lämnat.
Fennias personal utsåg mottagaren av juldonationen genom omröstning. Tidigare år har Fennia donerat till bland andra Hope ry, MIELI rf och Rädda Barnen rf.

– Vi är mycket glada över att vi även denna jul kan donera till ett välgörande ändamål. Cancerstiftelsens arbete berör ett stort antal människor, eftersom var tredje finländare insjuknar i cancer i något skede av livet. Med donationen kan vi främja den viktiga finska cancerforskningen, säger Anne Perälä, direktör för kommunikation och ansvar på Fennia.

– På de finska cancerforskarnas och Cancerstiftelsens vägnar riktar jag ett varmt tack till Fennia för donationen. Donationen är ett betydande förtroendebevis för stiftelsen och de cancerforskare som den stöder i Finland. I Finland bedrivs forskning på toppnivå och jämfört med många andra länder har vi unika förutsättningar för att bedriva forskning. Donationer till Cancerstiftelsen uppväger bristen på finansiering och vi är glada över att företag som Fennia deltar i uppgiften tillsammans med oss, säger Cancerstiftelsens direktör för medelanskaffning Sari Meller glatt.

NyhetFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor