Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennia tukee vähävaraisia lapsiperheitä joululahjoituksella

Fennia tukee vähävaraisia lapsiperheitä joululahjoituksella

4.12.2020

Fennian henkilöstön joulumuistamiseen varattu summa lahjoitetaan viime vuosien tapaan hyvään tarkoitukseen. Tänä vuonna fennialaiset valitsivat kohteeksi vähävaraisia ja kriisin kohdanneita lapsiperheitä tukevan Hope ry:n.

Hope ry auttaa vähävaraisia ja kriisin kohdanneita lapsia ja perheitä konkreettisilla tavaralahjoituksilla sekä tukemalla harrastuksia ja elämyksiä. Toiminnanjohtaja Eveliina Hostilan mukaan avuntarve kasvaa lapsiperheissä koko ajan.

– Pyrimme siihen, että kaikilla lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoinen mahdollisuus hyvään arkeen. Tällaiset konkreettiset teot auttavat meitä toiminnassamme, Hostila toteaa.

Hope ry:n tämän joulun ja ensi vuoden teemana on lasten harrastusmahdollisuuksien tukeminen.

– Monilla vähävaraisilla perheillä ei ole mahdollisuutta tarjota lapsille edes yhtä harrastusta tai rakkaasta harrastuksesta joudutaan rahatilanteen vuoksi luopumaan. Tulemme ohjaamaan Fennian joululahjoituksen harrastustoiminnan tukemiseen, Hostila kertoo.

Fennian henkilöstö valitsi äänestyksellä joululahjoituksen kohteen. Aiempina vuosina Fennia on tehnyt lahjoituksen muun muassa MIELI ry:lle, Pelastakaa Lapset ry:lle ja Syöpäsäätiölle.

– Vastuullinen toiminta on meille sydämen asia, ja kehitämme vastuullisuustyötä jatkuvasti. Siksi olemme iloisia, että jo vuosien ajan olemme päässeet lahjoittamaan henkilöstön joululahjarahat hyväntekeväisyyteen. Hope ry tekee arvokasta työtä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi, mitkä ovat tärkeitä teemoja meillekin, Fennian viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Anne Perälä kertoo.

VastuullisuusUutinenFennia
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet