Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Fennia stöttar behövande barnfamiljer genom juldonation

Fennia stöttar behövande barnfamiljer genom juldonation

4.12.2020

På samma sätt som tidigare år donerar Fennia den summa som ges som personalens julgåva till välgörande ändamål. I år valde Fennias anställda föreningen Hope, som hjälper barnfamiljer som har det svårt ekonomiskt eller är i kris.

Hope ry ger konkreta varudonationer samt stöttar hobbyer och upplevelser för att hjälpa barn och barnfamiljer som har ekonomiska svårigheter eller är i kris. Enligt verksamhetsledare Eveliina Hostila ökar barnfamiljernas hjälpbehov ständigt.

-Vi strävar efter att alla barn i Finland har möjlighet till ett gott liv i vardagen. Konkreta gärningar som den här hjälper vår verksamhet, säger Hostila.

Hope ry:s tema i jul och även nästa år är att stötta barns möjligheter till hobbyer.

-Familjer med ekonomiska svårigheter kan inte erbjuda sina barn en hobby, och det kan hända att man måste ge upp en kär hobby på grund av den strama ekonomin. Vi använder Fennias juldonation för denna hobbyverksamhet, säger Hostila.

Fennias personal valde mottagaren av årets julgåva genom omröstning. Tidigare år har Fennia gett julgåvan bland annat till MIELI rf, Rädda Barnen rf och Cancerstiftelsen.

-Ansvarsfullt agerande är en hjärtesak för oss och vi utvecklar ständigt vårt samhällsansvar. Därför är vi glada över att vi redan i flera år har kunnat donera personalens julgåva till välgörande ändamål. Hope ry gör ett värdefullt arbete för att främja jämlikhet och likvärdighet, vilka är viktiga teman också för oss, säger Anne Perälä, direktör för kommunikation och samhällsansvar på Fennia.

AnsvarNyhetFennia
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor