Hyppää sisältöön
Företagskunder
Suomeksi
Logga in på Mitt Fennia
  • Ingångssida
  • Aktuellt
  • Fennias rolighetsförsäkring försäkrar - det är roligt i Muminvärlden

Fennias rolighetsförsäkring försäkrar - det är roligt i Muminvärlden

7.6.2020

Fennia försäkrar att barn har roligt i Muminvärlden i Nådendal. Om det nu skulle råka bli så att barnet inte alls njuter av sin dag i Muminvärlden, ersätter Fennias rolighetsförsäkring ett dagarmband för ett nytt besök.

När man besöker Muminvärlden stiger man in i en sagobok och blir en del av sagan och händelserna. Särskilt för de yngre besökarna är höjdpunkten att träffa Muminvärldens figurer, och därför vill vi bygga unika och personliga tillfällen av dessa möten.

Fennia och Muminvärlden har samarbetat redan i flera år, eftersom rolighet och lycklighet är livets viktigaste byggklossar.

Fennias rolighetsförsäkring ersätter om barnet inte har roligt i Muminvärlden och barnet på egen hand berättar varför det inte var roligt. Som ersättning får barnet ett nytt armband från Muminvärldens info. Med en ersättningsansökan fås ett nytt armband som gäller för en dag 2020. Rolighetsförsäkringen ersätter dock inte om det inte var roligt i Muminvärlden på grund av dåligt väder.

Muminvärlden, som firar sin 28:e sommar, är fortfarande ett attraktivt semestermål, dit Muminvänner såväl från Finland som runt om i världen färdas. Muminvärlden öppnade den 6 juni.

Kom ihåg att ta hand om dig själv. Om du eller din familj utöver rolighetsförsäkringen behöver andra försäkringar, får du dem smidigt från Fennias Skydd för hälsa.

Läs mer om Fennias Skydd för hälsa →

Försäkringar och tjänster Skador Kundservice Aktuellt Företagskunder Medietjänster Fenniakoncernen Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Dataskydd och användarvillkor Tillgänglighet Samtalspriser och integritetsskydd