Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Fennia stöttar arbete för ungas psykiska hälsa med juldonation
MIELI rf

Fennia stöttar arbete för ungas psykiska hälsa med juldonation

21.12.2022

På samma sätt som tidigare donerar Fennia den summa som är reserverad för personalens julgåva till välgörande ändamål. I år valde de Fennias anställda att donera gåvan till MIELI rf.

De exceptionella kriserna runt om i världen har dragit ut på tiden och krävt ännu mer av många ungdomar. Alltför många unga har lämnats ensam med sina bekymmer. MIELI rf:s tjänster i krissituationer är till hjälp när det inträffar något som unga inte kan klara av själva på grund av otillräckliga resurser.

MIELI rf är världens äldsta medborgarorganisation inom psykisk hälsa. MIELI rf är verksam runtom i landet genom 54 lokala medlemsorganisationer. I verksamheten deltar över 150 yrkespersoner och nästan 4 000 frivilliga.

– Vi är mycket tacksamma för Fennias stöd för ungas psykiska hälsa. I dessa tider är det särskilt viktigt att vi inte lämnar ungdomarna ensamma. Att förstärka ungdomarnas välbefinnande angår oss alla, säger Liisa Partio, kommunikationsdirektör för MIELI rf.

– Om man får hjälp med problem som bekymrar i god tid, kan det ha en stor betydelse för resten av livet. Det är en stor glädje att få vara med i att stödja arbetet för ungas psykiska hälsa, säger Anu Nurro, Fennias personaldirektör.

De Fennias anställda valde mottagaren av juldonationen genom omröstning. Tidigare år har Fennia gett juldonationen bland annat till Cancerstiftelsen och Hope ry.

Lue lisää

AnsvarNyhetVälbefinnande

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor