Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennia tukee nuorten mielenterveystyötä joululahjoituksella
MIELI ry

Fennia tukee nuorten mielenterveystyötä joululahjoituksella

21.12.2022

Fennian henkilöstön joulumuistamiseen varattu summa lahjoitetaan tuttuun tapaan hyvään tarkoitukseen. Tänä vuonna fennialaiset valitsivat kohteeksi MIELI ry:n.

Maailman poikkeukselliset kriisit ovat pitkittyneet ja pistäneet monen nuoren entistä lujemmalle. Liian moni nuori on jäänyt huolineen yksin. MIELI ry:n kriisiauttamisen palvelut auttavat silloin, kun elämässä tapahtuu jotain sellaista, jonka käsittelemiseen nuoren omat voimat eivät riitä.

MIELI ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö. MIELI ry toimii valtakunnallisesti 54 paikallisen jäsenjärjestön voimin. Toiminnassa on mukana yli 150 ammattilaista ja lähes 4000 vapaaehtoista.

– Olemme erittäin kiitollisia Fennian tuesta nuorten mielenterveystyölle. Näinä aikoina on erityisen tärkeää, että emme jätä nuoria yksin. Nuorten hyvinvoinnin vahvistaminen on meidän kaikkien yhteinen asia, sanoo MIELI ry:n viestintäjohtaja Liisa Partio.

– Pitkään jatkuneet poikkeusolosuhteet ja useat peräkkäiset kriisit ovat koetelleet erityisesti nuorten mieliä. Ajoissa saatu tuki mieltä painaviin ongelmiin voi olla merkittävää ihmisen hyvinvoinnin ja koko loppuelämänkin kannalta. Tätä työtä on ilo olla tukemassa, sanoo Fennian henkilöstöjohtaja Anu Nurro.

Fennialaiset valitsivat joululahjoituksen kohteen äänestyksellä. Aikaisempina vuosina Fennia on tehnyt lahjoituksen muun muassa Syöpäsäätiölle ja Hope ry:lle.

Lue lisää

VastuullisuusUutinenHyvinvointi

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet