Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • 3 tips för ett tryggt stugliv

3 tips för ett tryggt stugliv

17.6.2020

Stuglivet är ännu mer bekymmersfritt när säkerhetsaspekterna är i skick. Oavsett om du hyr en stuga eller har en egen kan dessa tre tips vara till nytta!

1. Ta reda på koordinaterna för stugan och spara dem på ett synligt ställe

Om ett olycksfall inträffar och du snabbt behöver kalla på hjälp är koordinaterna för stugan det mest entydiga sättet att få hjälpen att nå fram fort. Du kan ta reda på de exakta koordinaterna för stugan på nödcentralens webbplats www.112.fi .

2. Kolla att os- och brandvarnaren fungerar

I din egen stuga ska du regelbundet testa att larmen fungerar, och om du hyr en stuga ska du på förhand ta reda på att den har fungerande larmanordningar. Om hyrstugan saknar larm kan du själv ta med sådana.

3. Se till att utrustningen är i skick

Om något oförutsett händer har du stor nytta av en första hjälpen-förpackning, en släckningsfilt och en kylförpackning. Särskilt om du hyr en stuga är det bra att packa med sig sådan utrustning, eftersom man inte kan vara säker på hur stugan är utrustad.

Lue lisää

HemförsäkringArtikelHem

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor