Edut Suomen Yrittäjien jäsenille

Fennian edut Suomen Yrittäjien jäsenille

Fennia ja Suomen Yrittäjät ovat rakentaneet pk-yrittäjän tarpeisiin sopivan vakuutuskokonaisuuden, joka kattaa yrittäjän henkilöturvaan, yrityksen työntekijöihin, omaisuuteen ja toimintaan sekä ajoneuvoihin liittyviä riskejä. Suomen Yrittäjien jäsenenä saat etuja myös perheen ja kodin vakuutuksiin.

Fennia ja Suomen Yrittäjät ovat pitkäaikaisia kumppaneita. Kokemus yritysvakuuttamisesta ja vahva fokus yrittäjyyteen takaavat sen, että saat käyttöösi parhaat yritysvakuuttamisen asiantuntijat ja kokonaisvaltaiset edut.

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon: Olemme jo viidettä vuotta peräkkäin yritysasiakkaiden eniten suosittelema vakuutusyhtiö (EPSI 2016).

Tarjoamme seuraavat edut vuonna 2017 alkaviin vakuutuksiin.

Varmista oma ja henkilöstösi turva

 • Suomen Yrittäjien jäsenenä saat 50 prosentin alennuksen yrityksen sairauskuluvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta, kun omavastuuajaksi on valittu vähintään 21 päivää. Alennus koskee sekä yksilöllisiä sairauskuluvakuutuksia että ryhmävakuutuksia. Yrityksen sairauskuluvakuutuksen voi ottaa sekä yrittäjälle että henkilöstölle.
 • Yrittäjän Tapaturmavakuutus korvaa tapaturmavamman tai ammattitaudin aiheuttaman ansionmenetyksen ja sairaanhoidon kulut tapaturmavakuutuslain mukaan. Jäsenetuna saat maksutonta lisäturvaa täydentämään Yrittäjän Tapaturmavakuutusta.
 • Fennia-Henkiturva on vakuutus, jonka voit ottaa itsellesi ja yrityksesi henkilöstölle kuoleman ja pysyvän työkyvyttömyyden varalta. Jäsenetuna tarjoamme vakuutetun henkivakuutussummaan 30 prosentin korotuksen sekä pysyvän työkyvyttömyyden turvan 10 prosenttia korkeammalla korvaussummalla.

Turvaa yrityksesi omaisuus ja toiminta

Tarjoamme Suomen Yrittäjien pienille jäsenyrityksille (alle 10 henkilöä) valmiin, erikoishinnoitellun Yritysturva-ratkaisun joka sisältää seuraavat vakuutukset:

 • Oikeusturvavakuus, josta korvataan vakuutetulle lakimiehen käytöstä riita- ja rikosasioissa sekä riitaisissa hakemusasioissa aiheutuneita asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja, kun asia liittyy vakuutettuun toimintaan.
 • Toiminnan vastuuvakuutus, josta korvataan vakuutetussa toiminnassa toiselle aiheutettuja henkilö- ja esinevahinkoja.
 • Tapaturmakeskeytysvakuutus, joka kattaa yrittäjän ja koko henkilöstön. Kun yrittäjällä on Yrittäjän Fenniasopimus, vakuutusmäärää korotetaan yrittäjän osalta kaksinkertaiseksi, 6 000 euroon kuukaudessa enintään kolmen kuukauden ajalta.
 • Yrityskeskeytysvakuutus, josta korvataan liiketoiminnan uudelleen käynnistämisestä aiheutuvia ylimääräisiä kuluja yhteensä 20 000 euroa enintään 12 kuukauden ajalta.
 • Riippuvuuskeskeytysvakuutus, josta korvataan vakuutuksenottajan suomalaisen asiakkaan, alihankkijan tai tavarantoimittajan vahingosta vakuutuksenottajalle aiheutuvia ylimääräisiä kuluja yhteensä 10 000 euroa enintään 12 kuukauden ajalta.
 • Omaisuusvakuutukset, jotka kattavat vakuutuspaikassa irtaimen käyttö-, vaihto- ja vieraan omaisuuden jälleenhankinta-arvoistaan, ehtojen rajoitukset huomioon ottaen. Vakuutuspaikalta poissa oleva käyttöomaisuus on vakuutettuna 2 000 euroon asti (esim. kannettava tietokone).

Tarjoamme lisäksi yrityksen ottamiin matkatavaravakuutuksiin laajennuksen, josta korvataan myös matkatavaran katoaminen, unohtaminen ja häviäminen enintään 500 euroon saakka matkaa kohden.

Suuremmille yrityksille suosittelemme yksilöllisesti mitoitettuja Yritysturva-ratkaisuja.

Rahanarvoisia etuja ajoneuvojen sekä kodin ja perheen vakuutuksiin

 • 45 %:n alennus yksityiskäyttöisen henkilöauton laajaan Fenniakaskoon sekä Premiumkaskoon.
 • 45 %:n alennus yksityiskäyttöisen pakettiauton laajaan Fenniakaskoon.
 • 70 %:n lähtöbonus laajaan Fenniakaskoon ja Premiumkaskoon, jos autosi kolarivakuutuksen perusteella ei ole korvattu vahinkoja kahteen edelliseen vuoteen.
 • Ilmainen lasivakuutus 100 euron omavastuulla.
 • 20 %:n alennus useimmista kotiisi liittyvistä vakuutuksista.
 • Ehdollinen omavastuu koti- ja huvilavakuutukseen: Jos vahingon määrä ylittää valitun omavastuun niin omavastuuta ei vähennetä maksettavasta korvaussummasta.
 • Kun keskität myös kotisi ja perheesi vakuutukset Fenniaan, saat suurimman mahdollisen Fenniabonuksen eli alennuksen vahingottomien vuosien mukaan. Alennus on 14 tai 24 prosenttia riippuen vakuutustesi lukumäärästä.

Hyödynnä etusi

Lue tarkemmin Fennian tarjoamista eduista esitteestämme

Kiinnostuitko? Lähetä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä vakuutusasioissa.

Lähetä yhteydenottopyyntö 

Vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija

Fennia-konserni on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija. Tarjoamme yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille niiden tarvitsemat riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut.

Fennia-konserniin kuuluu kolme yhtiötä: vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia sekä varainhoidollisia palveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy.

 Tulosta