Hyppää sisältöön
Henkilöasiakkaat
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Työntekijöiden vakuutukset
  • Työntekijän henkivakuutus

Työntekijän henkivakuutus on arvostettu työsuhde-etu

Sitouta työntekijäsi arvostetulla edulla. Useita työntekijöitä vakuutat edullisesti ryhmähenkivakuutuksella. 
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Henkilöstösi on yksi yrityksesi tärkeimmistä voimavaroista. Vakuutusedulla voit osoittaa pitäväsi heistä hyvää huolta. Työntekijän henkivakuutus ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutus antavat turvaa työntekijälle ja hänen perheelleen odottamattomassa tilanteessa. Henkivakuutus on arvostettu työsuhde-etu, joka sinun kannattaa lisätä osaksi yrityksesi henkilöstöpolitiikkaan. Samalla se rakentaa myönteistä yrityskuvaa.

Täydennä lakisääteistä perusturvaa työntekijän henkivakuutuksella

Henkivakuutus ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutus täydentävät lakisääteistä perusturvaa, joka ei usein riitä kattamaan työntekijöiden todellista tarvetta. Sinun työntekijällesi ottama vakuutus vähentää työntekijän henkilökohtaisen vakuutusturvan tarvetta.

Voit ottaa vakuutukset omistajayrittäjälle, yrityksessä työskenteleville yksittäisille työntekijöille, koko henkilöstölle, taikka määritellylle ryhmälle ryhmävakuutuksena. Ryhmävakuutuksessa vakuutusten hinta muodostuu yleensä edullisemmaksi kuin yksittäisille työntekijöille otettaessa.

Henkivakuutuksen ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutusmaksut ovat pääsääntöisesti vähennyskelpoisia yrityksesi verotuksessa. Työntekijälle ottamaasi vakuutusetua ei myöskään lueta hänen palkakseen, eikä siitä siksi tarvitse maksaa palkan sivukuluja. 

Laske hinta ja osta työntekijän henkivakuutus

Näin henkivakuutus ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutus korvaavat

  • Henkivakuutuksesta maksetaan edunsaajalle kertakorvaus vakuutetun kuoltua.
  • Korvaukselle maksetaan 50 prosentin korotus, kuitenkin maksimissaan 150 000 euroa (vuonna 2020).
  • Pysyvän työkyvyttömyyden turvasta maksetaan kertakorvaus. Korvaus maksetaan, kun työkyvyttömyys on kestänyt vähintään vuoden ja osoitettu lopulliseksi tai aikaisemminkin, jos työkyvyttömyyden pysyvyys voidaan osoittaa luotettavasti.

Sattuiko vahinko?

Kuolemantapaus
Katso muut vahingot

Tutustu esitteisiin ja ehtoihin
Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista HenkilöasiakkaatMedialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja