Hyppää sisältöön
  Henkilöasiakkaat
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Työntekijöiden vakuutukset
 • Henkilöstön palkitseminen

Henkilöstön palkitseminen

Tehosta liiketoimintaasi henkilöstön palkitsemisella. Oikeanlainen palkitsemisjärjestelmä parantaa tulosta, tuottavuutta ja työntekijöiden tyytyväisyyttä sekä varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden.
Ota meihin yhteyttä

Palkitse silloin kun pitää

Hyvästä työstä palkitseminen kannustaa osaajia ja parantaa työnantajamielikuvaa.

Osa liiketoimintastrategiaa

Henkilöstön palkitseminen tukee yrityksen strategian toteutumista.

Asiantunteva henkilökunta

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa kokoamaan juuri sinun yritystäsi parhaiten palvelevan kokonaisratkaisun.

Ota henkilöstön palkitseminen osaksi yrityksesi liiketoimintastrategiaa. Palkitsemisesta hyötyvät sekä yrityksesi että työntekijäsi. Henkilöstön palkitseminen parantaa yrityksen tulosta ja ihmisten tuottavuutta, lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä ja houkuttelee sekä sitouttaa osaajia yritykseesi. Minkälaisia kannustimia sinun yrityksessäsi käytetään, jotta tavoitteisiin päästään? Perustuuko palkitseminen kasvuun ja tulokseen tai strategian toteuttamiseen? Me voimme auttaa sinua tuloksellisen palkitsemisjärjestelmän rakentamisessa!

Palkitsemisesta hyötyvät sekä yrityksesi että työntekijäsi

Henkilöstön palkitseminen kasvattaa yrityksen tulosta

Työntekijäsi ovat yrityksesi tärkein voimavara. Palkitsemalla voit sitouttaa osaajasi sekä parantaa työmotivaatiota ja tuottavuutta, mikä vaikuttaa merkittävästi myös yrityksen tulokseen. Tutkimuksemme mukaan jopa 92 prosenttia yrityspäättäjistä on sitä mieltä, että palkitseminen kasvattaa yrityksen tulosta.* Kun palkitsemisjärjestelmä on suunniteltu huolellisesti, se ohjaa yrityksen tekemistä ja toimintaa haluttuun suuntaan: palkitsemisen avulla voidaan varmistaa, että henkilöstö työskentelee oikeiden asioiden eteen.

Ota henkilöstön palkitseminen osaksi liiketoimintastrategiaa

Toimiva palkitsemisjärjestelmä on linjassa yrityksen strategian kanssa ja kannustaa lyhyen aikavälin voiton tavoittelun lisäksi pitkän aikavälin menestykseen. Lyhyen aikavälin palkitsemisella voit ohjata ja kannustaa henkilöstöä esimerkiksi yrityksen vuositavoitteiden saavuttamiseen. Pitkän aikavälin palkitsemisen perustana taas on yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttaminen. Pitkän aikavälin palkitsemisjärjestelmä kertoo, että palkitset osaajiasi sitoutumisesta ja osaamisen kehittämisestä. Palkitsemisjärjestelmä viestii myös tehtävään liittyvästä arvostuksesta.

Eläkeratkaisut mukaan pitkän aikavälin palkitsemiseen

Voit yhdistää palkitsemisjärjestelmääsi lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteita, joista palkitaan eri tavoin. Oikeiden palkitsemisvälineiden valinta on tärkeää, jotta palkinnosta syntyvä rahallinen hyöty on mahdollisimman suuri. Pitkän aikavälin palkitsemisessa vapaaehtoiset eläkeratkaisut tai henkilöstörahasto tuottavat tyypillisesti paremmin kuin palkan päälle maksettava rahabonus.

Hyvän palkitsemisen hyödyt

 • parantaa yrityksen tulosta ja ihmisten tuottavuutta

 • lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä

 • houkuttelee sekä sitouttaa osaajia yritykseesi

 • varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden, kun osaajat saadaan pidettyä talossa.

Minkälaisia kannustimia sinun yrityksessäsi käytetään, jotta tavoitteisiin päästään? Perustuuko palkitseminen kasvuun ja tulokseen tai strategian toteuttamiseen?Miten kannustinmalli vaikuttaa henkilöstön vaihtuvuuteen ja rekrytointiin?

Me voimme auttaa sinua tuloksellisen palkitsemisjärjestelmän rakentamisessa!

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, millainen palkitsemisjärjestelmä sopisi juuri sinun yrityksesi tavoitteisiin

Ratkaisumme osaksi henkilöstön palkitsemista

*Henki-Fennian tutkimus: Kannustinjärjestelmät kasvuyrityksissä 2018 (Taloustutkimus 2018)

Vakuutukset yritysasiakkaille

Yrittäjän vakuutukset

Lisää aiheesta

Yrittäjän eläkevakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet