Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Omaisuus ja toiminta
  • Yritystoiminnan keskeytysvakuutukset

Yritystoiminnan keskeytysvakuutukset

Varmuutta yrityksen jatkuvuudelle. Meiltä saat yrityksesi tarpeita vastaavat yritystoiminnan keskeytysvakuutukset. 
Varaa aika verkkotapaamiseen

Yrittäjän arki on usein kiireistä, ja sinun on huolehdittava monenlaisista asioista. Et halua käyttää liikaa aikaa sen murehtimiseen, mikä kaikki voi mennä pieleen ja jopa keskeyttää yrityksesi liiketoiminnan. Onneksi voit jättää tästä huolehtimisen meille. Yritystoiminnan keskeytysvakuutuksilla autamme sinua varautumaan riskeihin ja turvaamaan yrityksesi jatkuvuuden poikkeustilanteissa.

Autamme valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivat keskeytysvakuutukset

Keskeytysvakuutuksia ovat omaisuus-, riippuvuus- ja tapaturmakeskeytysvakuutus. Keskeytysvakuutusten hinta muodostuu muun muassa vakuutusmäärästä, valitusta omavastuusta sekä yrityksen toimialasta.

Omaisuuskeskeytysvakuutus

Yrityksesi liiketoiminta saattaa lamaantua pitkäksi aikaa, tai keskeytyä vaikka kokonaan, jos yrityksesi toiminnan kannalta tärkeälle omaisuudelle sattuu esinevahinko. Voit varautua omaisuusvahinkojen varalle ja turvata yrityksesi jatkuvuuden omaisuuskeskeytysvakuutuksellamme. 

Omaisuuskeskeytysvakuutus kattaa sovittuun määrään asti liiketoiminnan keskeytymisen vuoksi menetettyä katetta sekä ylimääräisiä kuluja, jotka aiheutuvat katemenetystä pienentävistä toimenpiteistä.

Riippuvuuskeskeytysvakuutus

Yrityksesi liiketoiminta saattaa lamaantua pitkäksi aikaa, tai keskeytyä kokonaan myös silloin, jos liikekumppanisi yritystoiminnassaan käyttämälle omaisuudelle sattuu esinevahinko. Tällaiseen tilanteeseen voit varautua riippuvuuskeskeytysvakuutuksellamme. 

Riippuvuuskeskeytysvakuutus kattaa sovittuun määrään asti liiketoiminnan keskeytymisen vuoksi menetettyä katetta sekä ylimääräisiä kuluja, jotka aiheutuvat katemenetystä pienentävistä toimenpiteistä.

Tapaturmakeskeytysvakuutus

Joskus yrityksen liiketoiminta voi lamaantua pitkäksi aikaa, tai keskeytyä vaikka kokonaan, jos yrityksen toiminnan kannalta tärkeälle työntekijälle sattuu työkyvyttömyyden aiheuttava tapaturma. Tällaiseen tilanteeseen voit varautua tapaturmakeskeytysvakuutuksella. 

Tapaturmakeskeytysvakuutus korvaa menetettyä katetta. Lisäksi se korvaa kuluja, jotka ovat aiheutuneet katemenetyksen pienentämiseksi perustelluista toimenpiteistä. 

Meiltä saat asiantuntevaa apua vahingon sattuessa

Menikö yrityksesi riita oikeuden käsiteltäväksi tai jouduitteko rikoksen uhriksi? Ei hätää – me autamme sinua!

Voit hakea korvausta aiheutuneista oikeudenkäyntikuluista sähköisesti Oma Fenniassa.

Autamme sinua, kun riita- ja rikosasiassa syntyy oikeudenkäyntikuluja.

Ohjeita vahinkotilanteisiin

Sattuiko vahinko?

Rakennukselle sattui vahinkoToiminta keskeytyi tapaturman tai omaisuusvahingon takiaTietoturva- tai tietosuojavahinkoOikeudenkäyntiin liittyvät kulutKuljetusvahingot
Katso muut vahingot

Tuote-esitteet ja vakuutusehdot

Yritystoiminnan keskeytysvakuutuksia koskevat tuote-esitteet ja vakuutusehdot löydät alta. Linkeistä avautuvat esitteiden ja ehtojen omat verkkosivut, mutta sivujen lopusta löydät linkin myös tulostettavaan pdf-versioon.

Esite - Yritysturvan omaisuus-, keskeytys-, vastuu- ja oikeusturvavakuutukset
Vakuutusehdot - YT298 Keskeytysvakuutuksen yhteiset ehdot
Vakuutusehdot - YT201 Omaisuuskeskeytysvakuutus
Vakuutusehdot - YT202 Riippuvuuskeskeytysvakuutus
Vakuutusehdot - YT206 Tapaturmakeskeytysvakuutus

Vakuutukset yritysasiakkaille

Yrittäjän vakuutukset

Lisää aiheesta

Yrittäjän eläkevakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet