Hyppää sisältöön
  Kotitaloudet
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
 • Fennia ja Henki-Fennia
 • Ohjeet
Henkilöasiakkaat
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
 • Etusivu
 • Omaisuus ja toiminta
 • Yritystoiminnan keskeytysvakuutukset

Varmuutta yrityksen jatkuvuudelle yritystoiminnan keskeytysvakuutuksilla

Meiltä saat yrityksesi tarpeita vastaavat yritystoiminnan keskeytysvakuutukset. 
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous keskeytysvakuutuksista

Yrittäjän arki on usein kiireistä, ja sinun on huolehdittava monenlaisista asioista. Et halua käyttää liikaa aikaa sen murehtimiseen, mikä kaikki voi mennä pieleen ja jopa keskeyttää yrityksesi liiketoiminnan. Onneksi voit jättää tästä huolehtimisen meille. Yritystoiminnan keskeytysvakuutuksilla autamme sinua varautumaan riskeihin ja turvaamaan yrityksesi jatkuvuuden poikkeustilanteissa.

Autamme valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivat keskeytysvakuutukset

Keskeytysvakuutuksia ovat omaisuus-, riippuvuus- ja tapaturmakeskeytysvakuutus. Keskeytysvakuutusten hinta muodostuu muun muassa vakuutusmäärästä, valitusta omavastuusta sekä yrityksen toimialasta.

Omaisuuskeskeytysvakuutus

Yrityksesi liiketoiminta saattaa lamaantua pitkäksi aikaa, tai keskeytyä vaikka kokonaan, jos yrityksesi toiminnan kannalta tärkeälle omaisuudelle sattuu esinevahinko. Voit varautua omaisuusvahinkojen varalle ja turvata yrityksesi jatkuvuuden omaisuuskeskeytysvakuutuksellamme. 

Omaisuuskeskeytysvakuutus kattaa sovittuun määrään asti liiketoiminnan keskeytymisen vuoksi menetettyä katetta sekä ylimääräisiä kuluja, jotka aiheutuvat katemenetystä pienentävistä toimenpiteistä.

Riippuvuuskeskeytysvakuutus

Yrityksesi liiketoiminta saattaa lamaantua pitkäksi aikaa, tai keskeytyä kokonaan myös silloin, jos liikekumppanisi yritystoiminnassaan käyttämälle omaisuudelle sattuu esinevahinko. Tällaiseen tilanteeseen voit varautua riippuvuuskeskeytysvakuutuksellamme. 

Riippuvuuskeskeytysvakuutus kattaa sovittuun määrään asti liiketoiminnan keskeytymisen vuoksi menetettyä katetta sekä ylimääräisiä kuluja, jotka aiheutuvat katemenetystä pienentävistä toimenpiteistä.

Tapaturmakeskeytysvakuutus

Joskus yrityksen liiketoiminta voi lamaantua pitkäksi aikaa, tai keskeytyä vaikka kokonaan, jos yrityksen toiminnan kannalta tärkeälle työntekijälle sattuu työkyvyttömyyden aiheuttava tapaturma. Tällaiseen tilanteeseen voit varautua tapaturmakeskeytysvakuutuksella. 

Tapaturmakeskeytysvakuutus korvaa menetettyä katetta. Lisäksi se korvaa kuluja, jotka ovat aiheutuneet katemenetyksen pienentämiseksi perustelluista toimenpiteistä. 

Meiltä saat asiantuntevaa apua vahingon sattuessa

Tapahtuiko yrityksesi tiloissa tulipalo, vuotovahinko tai ilkivalta? Ei hätää – me autamme sinua!

Voit ilmoittaa meille omaisuusvahingosta sähköisellä ilmoituksella, tai soittamalla vahinkopalveluumme. 

Saat meiltä selkeät ohjeet siitä, millaisia selvityksiä tarvitsemme, ja miten etenemme korvauksen kanssa.

Ohjeita vahinkotilanteisiin

Sattuiko vahinko?

Rakennukselle sattui vahinko Toiminta keskeytyi tapaturman tai omaisuusvahingon takia Tietoturva- tai tietosuojavahinko Oikeudenkäyntiin liittyvät kulut Toiselle aiheutettu vahinko Kuljetusvahingot
Katso muut vahingot

Tutustu esitteeseen

Yritysturva-esite

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista HenkilöasiakkaatMedialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja