Hyppää sisältöön
  Henkilöasiakkaat
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Riippuvuuskeskeytysvakuutus

Riippuvuuskeskeytysvakuutus

Voimassa 1.11.2013 alkaen

Vakuutusehto YT202

Riippuvuuskeskeytysvakuutusehto määrittelee riippuvuuskeskeytysvakuutuksen sisällön yhdessä yleisten sopimusehtojen (Vakuutussopimuslaista johtuvia oikeuksia ja velvollisuuksia), keskeytysvakuutusten yhteisten ehtojen, riippuvuuskeskeytysvakuutukseen liitettyjen omaisuusvakuutusehtojen, vakuutuskirjan ja vakuutuskirjaan merkittyjen erityisehtojen ja suojeluohjeiden kanssa. Vakuutusta tehtäessä on voitu sopia vakuutusturvaa laajentavista tai supistavista erityisehdoista. Nämä on merkitty vakuutuskirjaan.

Riippuvuuskeskeytysvakuutuksen kohteet ja vakuutusmäärät on merkitty vakuutuskirjaan.

Vakuutuksesta korvataan liiketoiminnan keskeytyminen, joka on suoranainen seuraus esinevahingosta, joka on tapahtunut

 • rakennuksessa sijaitsevalle toimitilalle, jossa vakuutuksenottajaan suorassa liikesuhteessa oleva, vakuutuskirjaan merkitty tavarantoimittaja, alihankkija tai asiakas harjoittaa liiketoimintaa

 • rakennukselle, jossa edellä tarkoitettu toimitila sijaitsee

 • edellä tarkoitetussa rakennuksessa tai toimitilassa olevalle irtaimelle omaisuudelle, jota edellä tarkoitettu tavarantoimittaja, alihankkija tai asiakas käyttää liiketoiminnassaan

 • edellä tarkoitetussa rakennuksessa tai toimitilassa olevalle, vakuutuksenottajan omistamalle tai rahoitussopimuksen perusteella hallitsemalle irtaimelle omaisuudelle.

Ajoneuvolle, kulkuvälineelle tai moottorityökoneelle tapahtuneesta esinevahingosta aiheutunut keskeytyminen korvataan vain, jos esinevahinko on tapahtunut edellä tarkoitetun, vakuutuskirjaan merkityn tavarantoimittajan, alihankkijan tai asiakkaan vaihto-omaisuuteen tai vakuutuksenottajan vaihto-omaisuuteen kuuluvalle ajoneuvolle, kulkuvälineelle tai moottorityökoneelle.

Keskeytyskorvauksen edellytyksenä on lisäksi, että rakennukselle, toimitilalle tai irtaimelle omaisuudelle aiheutunut esinevahinko korvattaisiin riippuvuuskeskeytysvakuutukseen liitettyjen omaisuusvakuutusehtojen perusteella, jos rakennus, toimitila tai irtain omaisuus olisi omaisuusvakuutuksen kohteena.

Vakuutuksesta ei korvata keskeytymistä, joka on aiheutunut sähkön, kaasun, lämmön, veden tai jäteveden toimituksen, vastaanoton tai hankinnan keskeytymisestä, hidastumisesta tai viivästymisestä.

Fennian yhteystietoja

Vakuutuksenantaja: Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia
Y-tunnus: 0196826-7
Kotipaikka: Helsinki
Postiosoite: 00017 FENNIA
Yrityspalvelukeskus:
Puhelinpalvelumme 010 503 8818
www.fennia.fi
Sähköposti etunimi.sukunimi@fennia.fi

Lataa sivu PDF-muodossa
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet