Tuulilasi meni rikki - näin hoituu lasivahinko

Tuulilasivahingot

Kiveniskemään auton lasissa kannattaa reagoida heti sellaisen ilmaannuttua. Lasivakuutusasiakkaanamme korjautat pienet kiveniskemät näppärästi suoraan lasikumppanikorjaamoillamme ilman omavastuuta. Mikäli iskemä ehtii levitä ja halkeama edellyttää tuulilasin vaihtoa, lasivahinkopalvelumme auttaa sinua.

Alta saat ohjeita palveluidemme hyödyntämiseen, tarvitsit ajan pikaisesti tuulilasin korjaukseen tai tiedon tuulilasin vaihdon korvattavuudesta.

Tuulilasissani on kiveniskemä

Alle kahden euron kolikon kokoiset kiveniskemät hoituvat lasikorjaamokumppaneillamme ilman omavastuuta. Kun varaat autollesi ajan suoraan lasikorjaamokumppaneidemme ajanvarauksesta, sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta tai maksaa korjauksesta - ajat vain autosi suoraan valitsemaasi korjaamoon. 

Fennian lasikorjaamokumppaneiden ajanvaraukseen:

Carglass-logo InCar-logo Laakkonen-logo


Jos et löydä sopivaa korjaamoa yltä, voit olla yhteydessä lasivahinkopalveluumme

Tuulilasissani on halkeama

Jos tuulilasissasi on halkeama tai kiveniskemä on ehtinyt leviämään, täytyy koko tuulilasi vaihtaa. Maksat vaihdosta vain omavastuun, kun hyödynnät lasikorjaamokumppaneidemme palveluita.

Jos tuulilasissasi on halkeama, ota yhteyttä lasivahinkopalveluumme

Miten Fennian lasivahinkopalvelu toimii?

  1. Täytä lasivahinkolomake verkossa tai soita lasivahinkopalveluumme numeroon  010 503 5022 (ma-pe 8-17).
  2. Puhelun aikana saat tiedon, onko vahinko korvattava sekä arvion siitä, onko lasi korjattavissa vai pitääkö se vaihtaa. Soitamme sinulle viimeistään lomakkeen täyttämistä seuraavana arkipäivänä.
  3. Varaamme halutessasi ajan korjaamolle puolestasi ja autamme tarvittaessa esim. vuokra-auton varauksessa.
  4. Ajat autosi korjaamolle. Tuulilasin korjaus on sinulle ilmainen, vaihdosta maksat vain vakuutussopimuksesi mukaisen omavastuun.

Fennian lasivahinkopalvelu tuotetaan yhteistyössä Carglass®:n kanssa. Käsittelemme 90 % vahingoista viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.

Lasin korjaus tai vaihto eivät vaikuta bonuksiisi lasivakuutusta käyttäessäsi. Fennian lasikorjaamokumppanit antavat takuun tekemälleen työlle.

Tuulilasin korjaus tai vaihto korvataan Fenniakaskon lasivakuutuksesta. Tarvittaessa voit tarkistaa vakuutuksesi laajuuden vakuutuskirjaltasi kirjautumalla Oma Fennia -palveluun.

Lisätietoa

Löydät vakuutuskirjasi Oma Fennia -palvelusta. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Tietoa ajoneuvovakuutuksista

 Tulosta