Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Välkommen till Fennias och Väres gemensamma webbplats

Välkommen till Fennias och Väres gemensamma webbplats

Aktuellt

Fennia har avslutat sitt samarbete avseende Väre hemförsäkring med Nordic Insurance Solutions Oy och Väre Oy, inklusive samarbetet avseende förvaltningen av försäkringar och fakturering. På grund av det avslutade samarbetet har Fennia beslutat att helt säga upp dessa försäkringar och säger upp Väre hemförsäkringarna vid utgången av den nuvarande försäkringsperioden 31.12.2022. Ett separat uppsägningsbrev kommer att skickas till kunderna.

Väres kunder har möjlighet att få ett erbjudande om en ny hemförsäkring från Fennia genom att kontakta vår kundtjänst. Uppge att din Väre hemförsäkring upphör när du kontaktar kundtjänsten, så att vi kan beakta din situation.

Information om Fennias hemförsäkringar finns på vår hemförsäkringssida.

Trots att försäkringen sägs upp ersätter Fennia skador som inträffar under försäkringens giltighetstid i enlighet med försäkringsvillkoren.

Råkade du ut för en skada eller en stöld?

Anvisningar för hur du söker ersättning

Om du har Väres hemförsäkring kan du anmäla skador på denna sida. Vänligen ta del av anvisningarna nedan.

Egendomsskada

En egendomsförsäkring ersätter sakskador som drabbar den försäkrade egendomen till följd av brand, storm, åska, läckage, inbrott, stöld, att något går sönder eller av någon annan oväntad händelse.

Ansvarsskada

En ansvarsförsäkring ersätter person- och sakskador som den försäkrade har vållat utomstående under förutsättning att den försäkrade är ersättningsskyldig enligt gällande rätt.

Rättsskyddsskada och identitetsstöld

En rättsskyddsförsäkring ersätter nödvändiga och skäliga advokat- och rättegångskostnader, om du behöver anlita en jurist i tviste- eller brottmål eller i ansökningsärenden.

Identitetsstöld betyder att någon använder dina personuppgifter utan lov, såsom ditt id-kort för att till exempel ta snabblån, teckna telefonabonnemang eller beställa varor i ditt namn.

Lisää aiheesta

Skador

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor