Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Tervetuloa Fennian ja Väreen yhteiselle verkkosivulle

Tervetuloa Fennian ja Väreen yhteiselle verkkosivulle

Ajankohtaista

Fennia lopettaa Väre-kotivakuutukseen liittyvän yhteistyön Nordic Insurance Solutions Oy:n ja Väre Oy:n kanssa, mihin kuuluu myös yhteistyö vakuutusten hallinnoimiseksi ja laskutuksen hoitamiseksi. Väre-vakuutukset irtisanotaan nykyisen vakuutuskauden loppuun ja asiakkaille lähetetään erillinen irtisanomiskirje.

Väreen asiakkaana sinulla on mahdollisuus saada Fennialta tarjous uudesta kotivakuutuksesta. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja mainitse päättyvä Väre-kotivakuutuksesi, jotta voimme huomioida tilanteesi.

Saat lisätietoa kotivakuutuksistamme kotivakuutussivultamme.

Vakuutuksen irtisanomisesta huolimatta Fennia korvaa vakuutuksen voimassaoloaikana sattuneet vahingot vakuutusehtojen mukaisesti.

Sattuiko vahinko tai varkaus?

Ohjeita korvausten hakemiseen

Jos sinulla on Väreen Kotivakuutus, voit ilmoittaa vahingosta tällä sivulla. Ystävällisesti lue ohjeemme alla.

Omaisuusvahinko

Omaisuusvakuutus korvaa vakuutetulle omaisuudelle sattuvia esinevahinkoja, joiden syynä on tulipalo, myrsky, ukkonen, vuoto, murto, varkaus, rikkoutuminen tai muu odottamaton tapahtuma.

Vastuuvahinko

Vastuuvakuutuksesta korvataan vakuutetun ulkopuoliselle aiheuttamia henkilö- tai esinevahinkoja edellyttäen, että vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvelvollinen .

Oikeusturvavahinko ja henkilöllisyysvarkaus

Oikeusturvavakuutus korvaa välttämättömiä ja kohtuullisia asianajo- ja oikeudenkäyntikustannuksia, jos tarvitset asianajajan apua riita-, rikos- tai hakemusasiassa.

Henkilöllisyys- tai identiteettivarkaus tarkoittaa, että joku käyttää luvatta henkilötietojasi, kuten henkilöllisyystodistusta, esimerkiksi ottaakseen pikalainoja, hankkiakseen puhelinliittymän tai tilatakseen tavaraa sinun nimissäsi.

Lisää aiheesta

Vahingot

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet