Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Fanni Fenniasta vastaa.

Korvaako vakuutus siitepölyallergiasta aiheutuvat kulut? Fanni vastaa Nessu Nuhanenälle

20.7.2019

Parahin Fanni, Olen niitä tyyppejä, joiden ei tarvitse kurkata kalenteriin huomatakseen, että kevät on tullut. Siitepöly aiheuttaa sen, että silmäni vuotavat, kurkkuani kuristaa ja myös ihoni oireilee. Minulta kuluu vuosittain myös suurehko summa erilaisiin allergialääkkeisiin. Eräs ystäväni kertoi minulle hyviä kokemuksia heinäallergiansa siedätyshoidosta. Minua kiinnostaisi siedätyshoitoon hakeutuminen, mutta kustannukset hieman hirvittävät. Tahtoisinkin tietää, korvaako vakuutukseni allergiasta aiheutuvat lääkemenot sekä mahdolliset siedätyshoitokulut? Nimim. Nessu Nuhanenä


Kiitos viestistäsi Nuhanenä!

Allergia on kyllä harmillinen vaiva. Onneksi sinulla mitä ilmeisimmin oireet pysyvät kurissa oikeanlaisella hoidolla, ja ulkoilmasta nauttiminen onnistuu siitepölystä huolimatta! Allergian ei tosiaan kannata antaa pilata ulkoilmasta nauttimista.

Lähtökohtaisesti allergiasta aiheutuvat tutkimukset, lääkkeet ja myös siedätyshoito korvataan, jos sairausturvavakuutuksessasi ei ole rajoitusta allergiasta. Jos sinulla on Terveyden Turva -vakuutus, olet voinut itse valita, mistä kaikista vakuutuksista Terveyden turvasi koostuu. Suosittelen, että kirjaudut Oma Fennia -palveluun ja tarkistat vakuutuskirjastasi vakuutuksesi sisällön ja laajuuden. Lääkäriajan varaaminen onnistuu helposti FenniaHoitajan kautta. FenniaHoitajan varaamasta lääkärikäynnistä jää maksettavaksesi vain vakuutuksesi mahdollinen omavastuuosuus, muut kulut laskutetaan suoraan Fennialta.

Tarkistin vielä erikseen vakuutusasiantuntijaltamme, korvaako vakuutus myös nenäliinapakettien menekin. Kuulemma niitä ei lasketa mukaan hoitokuluihin. Toisaalta, vakuutuksen turvin saat varmasti allergian kuriin, eikä nessujakaan kulu edellisvuosien malliin.


Parhain terveisin,

Fanni

Lue lisää

SairausvakuutusKumppanitArtikkeliHyvinvointi

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet