Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Fordon och trafik
  • Gruppförsäkring

Med en gruppförsäkring försäkrar du dina företagsfordon enkelt

Med en gruppförsäkring försäkrar du smidigt företagets samtliga fordon som ska trafikförsäkras – med ett och samma försäkringsbrev.
Kontakta oss för offert på gruppförsäkring

Det är svårt att undvika överraskningar i trafiken även om du är en erfaren och säker förare. Hos oss får du försäkringar som skydd mot såväl stora som små skador. Om ditt företag har ett tillräckligt antal fordon, kan du försäkra alla med samma försäkringsbrev, med en gruppförsäkring för företagsfordon. Om ditt företag bara har ett eller några fordon, kan du försäkra dem separat genom att välja en individuell fordonsförsäkring.

Försäkra företagets samtliga fordon med samma försäkringsavtal

En gruppförsäkring är ett förmånligt och enkelt alternativ om ditt företag har flera fordon. Ditt företag kan bl.a. ha person- och paketbilar, lastbilar, bussar, traktorer och släpvagnar. Dessa kan delas in i egna grupper och försäkras med ett och samma försäkringsavtal.

Fordon som skaffats under försäkringsperioden kan anslutas till gruppförsäkringen. Gruppförsäkringen inkluderar en trafikförsäkring, men det lönar sig att också teckna Fenniakasko, som ger extra skydd.

Välj bara trafikförsäkring eller teckna Fenniakasko för extra skydd

Gruppförsäkringen innehåller en trafikförsäkring, som är en obligatorisk lagstadgad försäkring för samtliga motorfordon. En trafikförsäkring ersätter personskador till följd av en trafikolycka och egendomsskador som den oskyldiga parten drabbats av.

Till gruppförsäkringen lönar det sig att ansluta Fenniakasko. Den ersätter skador på ditt företags fordon till följd av t.ex. kollision, älgskada eller stöld. Dessutom ersätter Fenniakasko bl.a. bärgning av fordonet om resan avbryts på grund av ett tekniskt fel.

Fennias bilassistans 24h står alltid till ditt förfogande

Krockade du, bucklade någon till ditt fordon, behöver du bärgning eller ett hyrfordon? Ingen fara – vi hjälper dig!

Fennias bilassistans 24h hjälper dig i samtliga ärenden som gäller fordonskador i Finland och utomlands. Ersättning av skadan avgörs enligt villkoren och beror på omfattningen av och innehållet i ditt försäkringsskydd.

Vi ordnar bärgning, gör en skadeanmälan åt dig och ser till att du kan fortsätta din färd smidigt.

Läs mer om Bilassistans 24h

Råkade du ut för en skada?

Jag behöver bärgningVindrutan skadadesKollision i Finland eller utomlandsJag skadade mig i en trafikolyckaFöretagets transportskador
Se övriga skador

Försäkringsbroschyrer och -villkor

Broschyr - Gruppförsäkring för företagsfordon
Broschyr - Fennias fordonsförsäkringar
Broschyr - Åkeridelen i Fenniakasko
Försäkringsvillkor - Trafikförsäkring
Försäkringsvillkor - Fenniakasko

Försäkringar för företag

Försäkringar för företagare

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceVanliga frågorAktuelltMedietjänsterPrivatkunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetSamtalspriser och integritetsskyddKakor