Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Fordon och trafik
  • Gruppförsäkring för företagsfordon

Gruppförsäkring för företagsfordon

Med en gruppförsäkring försäkrar du smidigt företagets samtliga fordon som ska trafikförsäkras – med ett och samma försäkringsbrev.
Boka ett webbmöte

Du får hjälp av Fennias Bilassistans 24h

Bilassistans 24h hjälper dig vid alla slags fordonsskador i Finland och utomlands.

Maximibonus 70 procent för kasko

Du får genast maximibonusen på 70 procent och bonusskydd på kaskoförsäkringens kollisionsförsäkring, vilket gör att den första skadan som ersätts av din kollisionsförsäkring inte sänker din bonus.

Omfattande partnernätverk

Om en skada inträffar har du tillgång till vårt omfattande partnernätverk runt om i Finland.

Det är svårt att undvika överraskningar i trafiken även om du är en erfaren och säker förare. Hos oss får du försäkringar som skydd mot såväl stora som små skador. Om ditt företag har mer än ett fordon, kan du försäkra alla med samma försäkringsbrev, med en gruppförsäkring för företagsfordon. Om ditt företag bara har ett eller några fordon, kan du försäkra dem separat genom att välja en individuell fordonsförsäkring.

Försäkra företagets samtliga fordon med samma försäkringsavtal

En gruppförsäkring är ett enkelt alternativ om ditt företag har flera fordon. Ditt företag kan bl.a. ha person- och paketbilar, lastbilar, bussar, traktorer och släpvagnar. Dessa kan delas in i egna grupper och försäkras med ett och samma försäkringsavtal.

Fordon som skaffats under försäkringsperioden kan anslutas till gruppförsäkringen. Gruppförsäkringen inkluderar en trafikförsäkring, men det lönar sig att också teckna Fenniakasko, som ger extra skydd.

Välj bara trafikförsäkring eller teckna Fenniakasko för extra skydd

Gruppförsäkringen innehåller en trafikförsäkring, som är en obligatorisk lagstadgad försäkring för samtliga motorfordon. En trafikförsäkring ersätter personskador till följd av en trafikolycka och egendomsskador som den oskyldiga parten drabbats av.

Till gruppförsäkringen lönar det sig att ansluta Fenniakasko. Den ersätter skador på ditt företags fordon till följd av t.ex. kollision, älgskada eller stöld. Dessutom ersätter Fenniakasko bl.a. bärgning av fordonet om resan avbryts på grund av ett tekniskt fel.

Produktbroschyrer och försäkringsvillkor

Produktbroschyrer och försäkringsvillkor för gruppförsäkring för företagsfordon finns nedan. Från länkarna öppnas broschyrernas och villkorens egna webbsidor, men i slutet av sidorna finns också en länk till en pdf-version som du kan skriva ut.

Broschyr - Gruppförsäkring för företagsfordon
Broschyr - Fennias fordonsförsäkringar
Broschyr - Åkeridelen i Fenniakasko
Försäkringsvillkor - Trafikförsäkring
Försäkringsvillkor - Fenniakasko

Fennias bilassistans 24h står alltid till ditt förfogande

Krockade du, bucklade någon till ditt fordon, behöver du bärgning eller ett hyrfordon? Ingen fara – vi hjälper dig!

Fennias bilassistans 24h hjälper dig i samtliga ärenden som gäller fordonskador i Finland och utomlands. Ersättning av skadan avgörs enligt villkoren och beror på omfattningen av och innehållet i ditt försäkringsskydd.

Vi ordnar bärgning, gör en skadeanmälan åt dig och ser till att du kan fortsätta din färd smidigt.

Läs mer om Bilassistans 24h

Råkade du ut för en skada?

Jag behöver bärgningVindrutan skadadesKollision i Finland eller utomlandsJag skadade mig i en trafikolyckaFöretagets transportskador
Se övriga skador

Försäkringar för företag

Försäkringar för företagare

Lisää aiheesta

En kvinna på ett kafé.

Skydd för välbefinnande

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceVanliga frågorAktuelltMedietjänsterPrivatkunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetSamtalspriser och integritetsskyddKakor