Turvaa kotona, matkoilla ja harrastuksissa - nuorille sopivin hinnoin

Millaista turvaa sinä tarvitset? Tarjoamme nuorille hyvät alennukset

Nuorena asiakkaana saat meiltä vakuutukset edullisin hinnoin sekä erinomaisia palveluja vahingon sattuessa.

  • Kun olet alle 30-vuotias, saat useimmista vapaaehtoisista vakuutuksistasi 25 %:n alennuksen neljäksi vuodeksi.
  • Riittää, että olet vakuutusta ottaessasi alle 30-vuotias. Alennus säilyy voimassa, vaikka täyttäisitkin 30 vuotta seuraavien neljän vuoden aikana.
  • Vakuutukset voit valita oman tarpeesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Mitä vakuutuksia tarvitsen ja mitä palveluja saan?

Omassa taloudessa asuvan nuoren tärkeimpiä turvia ovat kotivakuutus, tapaturmavakuutus sekä matkavakuutus.

Kotivakuutus turvaa kotisi muun muassa tulipalon, putkivuodon, varkauden tai tavaroiden rikkoutumisen varalta. Vakuutus korvaa esimerkiksi varastetun polkupyörän tai rikkoutuneen puhelimen.

  • Saat käyttöösi nopean ja laadukkaan hankintapalvelun, josta voit saada rikkoutuneen laitteen tilalle uuden suoraan kotiisi toimitettuna ja asennettuna.
  • Mobiililaitteiden vahinkopalvelumme avulla rikkoutuneen puhelimen tai tabletin korjaus hoituu helposti ja nopeasti. Saat heti tiedon, onko kyseessä korvattava vahinko, maksetaanko rahakorvaus, korjataanko laite vai saatko uuden vastaavan laitteen.

Tapaturmavakuutus antaa turvaa kotona ja harrastuksissa sattuvien tapaturmien varalle. Vakuutuksesta korvataan tapaturman aiheuttamia hoitokuluja ja se sisältää myös kertakorvauksen tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta. Tapaturmavakuutuksessa ei ole omavastuuta.

  • Saat käyttöösi FenniaHoitajan palvelut tapaturman sattuessa. FenniaHoitaja on terveydenhuollon ammattilainen, joka neuvoo puhelimitse ja myös varaa ajan lääkärille ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. Palvelu on avoinna joka päivä klo 7-23.

Matkavakuutus tuo turvaa matkoillesi. Matkavakuutukseen sisältyvän matkustajavakuutuksen turvin voit hakeutua hoitoon yksityiselle lääkärille, jos sairastut lomamatkan aikana. Se kattaa myös matkan peruuntumisesta, keskeytymisestä tai matkalta myöhästymisestä aiheutuneita kustannuksia. Matkatavaravakuutus turvaa mukana olevan omaisuutesi varkauden ja rikkoutumisen varalta.

  • Käytössäsi on matkahätäpalvelu, joka on apunasi ulkomailla sattuneissa vakavissa sairaus- ja tapaturmavahingoissa joka päivä ympäri vuorokauden.
  • Jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma kotimaan matkalla, voit käyttää FenniaHoitaja-palvelua. Saat puhelimitse neuvoja terveydenhuollon ammattilaiselta, ja FenniaHoitaja myös varaa ajan lääkärille ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. Palvelu on avoinna joka päivä klo 7-23.

Voit liittää erillisellä sopimuksella tapaturma- ja matkustajavakuutukseen urheilulaajennuksen, jolloin vakuutukset ovat voimassa myös urheiluliiton tai -seuran järjestämissä kilpailuissa ja harjoituksissa sekä ehdoissa erikseen mainittuja vaarallisia lajeja tai toimintoja harrastaessasi.

Nuorten vakuutusalennuksen 25 % saat näiden lisäksi myös lapsen sairausturva-, eläin- ja venevakuutuksiin.

Kartoita turvan tarpeesi ja laske hinta tarvitsemillesi vakuutuksille

Magis-vakuutuspaketti

Magis-vakuutuspaketti on kätevä ja edullinen vaihtoehto nuorelle aikuiselle tai itsenäistä elämää omassa kodissa aloittelevan opiskelijan tarpeisiin. Pakettiin sisältyy nuoren elämäntilanteeseen sopiva valikoima vakuutuksia.

Magis-vakuutuspaketista voit kysyä tarkempia tietoja puhelimitse FenniaPalvelusta tai asioimalla OmaFenniassa.

Tutustu myös Magiksen tuote-esitteeseen sekä Fenniaturvan vakuutusehtoihin.
 

 Tulosta