Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Hyödynnä Suomen Yrittäjät -jäsenetusi

Hyödynnä Suomen Yrittäjät -jäsenetusi

Fennia ja Suomen Yrittäjät ovat rakentaneet pk-yrittäjän tarpeisiin sopivan vakuutuskokonaisuuden, joka kattaa yrittäjän henkilöturvaan, yrityksen työntekijöihin, omaisuuteen ja toimintaan sekä ajoneuvoihin liittyviä riskejä. Niiden lisäksi saat Suomen Yrittäjien jäsenenä etuja myös perheen ja kodin vakuutuksiin.

Fennia ja Suomen Yrittäjät ovat pitkäaikaisia kumppaneita. Kokemuksemme yritysvakuuttamisesta ja vahva fokuksemme yrittäjyyteen takaavat sen, että saat käyttöösi parhaat yritysvakuuttamisen asiantuntijat ja kokonaisvaltaiset edut.

Hyödynnä etusi ja liity tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon!

Tarjoamme seuraavat edut vuonna 2023 alkaviin vakuutuksiin.

Tämä ei ole täydellinen selvitys etujen sisällöstä. Tutustu huolellisesti myös vakuutusten tuote-esitteisiin, jotka löytyvät kunkin vakuutuksen omalta sivulta. Etuja ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

Huomaathan, että saat edellä mainitut edut käyttöösi joko varaamalla verkkotapaamisen, soittamalla tai lähettämällä meille yhteydenottopyynnön.

Työeläkevakuutuksissa kumppanimme on Elo, Suomen suosituin yrittäjien työeläkevakuuttaja.

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Elossa uskotaan siihen, että hyvä kasvattaa hyvää, ja että hyvinvoiva työyhteisö on edellytys yrityksen kasvulle.

Vakuutukset yritysasiakkaille

Yrittäjän vakuutukset

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet