Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Vakuutussäästäminen ja -sijoittaminen
  • Sijoitusvakuutus

Varainhoitovakuutus ja varainhoitokapitalisaatio

Fennia-Varainhoitovakuutuksella ja Fennia-Varainhoitokapitalisaatiolla hoidamme sijoitusvarallisuuttasi

Fennia-Varainhoitovakuutus ja Fennia-Varainhoitokapitalisaatio ovat joustavia ja verotuksellisesti järkeviä tapoja hoitaa sijoitusvarallisuutta. Ne tarjoavat sinulle sellaisia etuja, joita et saa monista muista sijoituskohteista.

Ratkaisut sopivat sinulle, jos sijoitusaikasi on vähintään viisi vuotta ja sijoitusvarallisuutesi yli 50 000 euroa. Kumpaankin liitetään Henki-Fennian kanssa yhteistyössä toimivan varainhoitoyhtiön sijoituspalvelu. Voit liittää vakuutukseen juuri sinun sijoitustavoitteisiisi ja riskinottokykyysi sopivan varainhoitopalvelun ja sijoituskohteet.

Varainhoitovakuutus

Fennia-Varainhoitovakuutus on järkevä tapa hoitaa huomattavaa sijoitusvarallisuutta. Sen avulla voit hyödyntää sijoitustoiminnassasi vakuutussijoittamisen monipuolisuutta ja joustavuutta sekä verotukseen liittyvä etuja. Fennia-Varainhoitovakuutus on tarkoitettu yksityishenkilöille.

Varainhoitovakuutus sisältää aina myös henkivakuutuksen, joka tuo taloudellista lisäturvaa läheisillesi elämäntilanteen muutoksissa. Vakuutuksen edunsaajamääräyksellä voit suunnitella ennakkoon varallisuuden siirtoa esimerkiksi perillisille.

Varainhoitokapitalisaatio

Fennia-Varainhoitokapitalisaatio on sijoitussidonnainen kapitalisaatiosopimus. Kapitalisaatiosopimus tarjoaa yksityishenkilölle tai yritykselle samoja sijoittamiseen ja verotukseen liittyviä etuja kuin säästöhenkivakuutuskin.

Kapitalisaatiosopimuksen ominaisuuksiin kuuluu se, että sopimuksen voimassaolo ei pääty sijoittajan kuollessa, vaan sopimus siirtyy sellaisenaan sijoittajan kuolinpesälle.

Fennia-Varainhoitovakuutus -esite
Fennia-Varainhoitovakuutus -ehdot
Fennia-Varainhoitokapitalisaatio -esite
Fennia-Varainhoitokapitalisaatio -ehdot

Lisää aiheesta

Nainen ja puhelin.

Yhteystiedot henkilöasiakkaille

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet