Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Fennia Liv förvärvar Handelsbankens livförsäkringsverksamhet i Finland

Fennia Liv förvärvar Handelsbankens livförsäkringsverksamhet i Finland

Fennia Liv köper genom förvärv av affärsverksamhet Svenska Handelsbanken AB:s livförsäkringsverksamhet i Finland, inklusive placerings-, pensions- och låneskyddsförsäkringar. Köpet torde kunna genomföras under november-december 2024.

Än så länge fortsätter kundservicen på Handelsbanken helt som förut. Du behöver inte vidta några åtgärder i detta skede. Handelsbanken kommer att ge dig mer information medan förvärvet fortskrider och i god tid innan försäkringsavtalen överförs. På handelsbanken.fi/sv/personuppgifter/behandling-av-personuppgifter finns mer information om principerna för behandling av personuppgifter i samband med överlåtelse av försäkringsavtal.

På denna webbplats samlar vi information om förvärvet och Fennia Liv. Mer information om förvärvet och dess effekter finns på handelsbanken.fi/henki-fennia .

Varmt välkommen till Fennia Liv!

Fenniakoncernen är expert på försäkringar och tillhörande tjänster. Vi erbjuder företag, företagare och hushåll de riskhanterings- och försäkringstjänster som de behöver.

Fennia Liv har specialiserat sig på frivilliga liv-, pensions- och sparförsäkringar. Fennia Liv är ett helägt dotterbolag till Fennia.

Vi hjälper våra kunder att nå framgång och erbjuder ekonomiska trygghetslösningar för långtidssparande, effektiv belöning och gardering mot oförutsägbara och tråkiga händelser. Företag, företagare, privatpersoner och privathushåll har nytta av våra mångsidiga tjänster och får hjälp av våra experter.

Personlig service och enkla digitala kanaler skapar grund för nöjda kunder, som når framgång med hjälp av oss. Våra sakkunniga personförsäkringstjänster är lättillgängliga för Fennias samtliga kunder.

Frågor om förvärvet av affärsverksamheten och förvärvets effekter på Handelsbankens kunder

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor