Hyppää sisältöön
Fennia.fi
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I osti toimistokiinteistön Turusta

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I osti toimistokiinteistön Turusta

28.11.2019

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on 28.11.2019 ostanut Turku High Tech Centre 2 kiinteistön.

Erinomaisella paikalla Turun Kupittaalla osoitteessa Lemminkäisenkatu 50 sijaitsevan toimistokiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 4000 m2. Vuonna 2004 valmistunut kohde on täyteen vuokrattu, ja sen päävuokralaiset ovat Grano, Oracle Finland ja Kesko.

– Olemme tyytyväisiä pystyessämme uuden hankintamme myötä nostamaan rahastomme sijoitusastetta ja kasvattamaan toimistopainoa hyvällä sijainnilla olevalla monikäyttäjäkohteella. Rahastomme strategia tarkoista hankinnoista tuottotaso, riskit ja tulevaisuuden mahdollisuudet huomioiden on kantanut hedelmää, kertoo Fennia Varainhoidon rahastonhoitaja Heikki Palmu.

– Rahastomme on jatkanut voimakasta kasvuaan. Syynä tähän on vaihtoehtoisten sijoitusten houkuttelevuus muun muassa korko- ja osakesijoittamiseen verrattuna hyvän tuotonmaksun ja pienemmän volatiliteetin johdosta. Pyrimme hankkimaan turvaavan ja hajautetun kiinteistösalkun, jonka vuokrattavuus ja arvonkehitys kestää erilaiset suhdanteet, toteaa Fennia Varainhoidon Head Of Transactions Timo Valkama.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Fennia Varainhoito Oy

Rahastonhoitaja Heikki Palmu
p. 040 545 0018
heikki.palmu@fennia.fi

Head of Transactions Timo Valkama
p. 040 582 1955
timo.valkama@fennia.fi

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on erikoissijoitusrahasto, jonka salkunhoidosta, hallinnoinnista ja jakelusta vastaa Fennia Varainhoito Oy. Rahastolla on hallinnoitavanaan 33 toimitilakiinteistöä pääosin pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa. Kiinteistöjen yhteenlaskettu arvo on noin 334 miljoonaa euroa. Fennia Varainhoito Oy tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa yrityksille ja yhteisöille, kotitalouksille ja yksityishenkilöille. Fennia Varainhoito Oy on osa Fennia -konsernia.

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja