Hyppää sisältöön
Fennia.fi
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Suomen Yrittäjät muuttaa remontin alta Fennian tiloihin Pasilaan

Suomen Yrittäjät muuttaa remontin alta Fennian tiloihin Pasilaan

28.10.2020

Suomen Yrittäjien Mannerheimintien tiloissa alkaa remontti. Yrittäjäjärjestön väki muuttaa remontin ajaksi töihin Fennian pääkonttorille Pasilanporttiin lokakuun lopussa.

Fennian konsernijohtaja Antti Kuljukka toivottaa Suomen Yrittäjät mielellään tervetulleiksi Pasilaan.

– On hienoa saada kumppanimme Pasilanporttiin. Yrittäjät ovat meille erityisen tärkeä strateginen kumppani ja työskentely samassa rakennuksessa antaa meille valtavasti synergiaetua, Kuljukka sanoo.

– Olen tyytyväinen, että meille löytyi erinomaiset tilat Pasilasta. Työntekemisen tapa on muuttunut merkittävästi viime vuosina, ja etätyö on lisääntynyt selkeästi meilläkin. Siksi emme tarvitse yhtä suuria tiloja kuin aikaisemmin, sanoo Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

– Muutto Pasilanporttiin tuo luontevasti uusia mahdollisuuksia yhteistyöhömme Fennian kanssa, Pentikäinen iloitsee.

Koronapandemian vuoksi. Suomen Yrittäjien henkilökunta tekee paljon etätöitä.

Fennia ja Suomen Yrittäjät ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä muun muassa ympäri Suomea Suomen Yrittäjien aluejärjestöjen kanssa. Yksi yhteistyön näkyvimpiä muotoja on Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon jakaminen vuosittain.

Pasilanportissa työskentelee myös Nuori Yrittäjyys ry, joka tukee yrittäjyyskasvatusta tarjoamalla nuorille yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta. Erityisesti Nuori Yrittäjyys ry tunnetaan Vuosi yrittäjänä -ohjelmastaan, joka huipentuu keväisin Uskalla yrittää -finaaliin.

– Suomen Yrittäjien muutto Pasilanporttiin vahvistaa sen asemaa yrittämisen ja yrittäjyyden polttopisteenä. On hienoa päästä tekemään entistä tiiviimpää yhteistyötä yrittäjien kanssa, Kuljukka sanoo.

Jaa

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja