Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Fordon och trafik
  • Vindrutan skadades

Vindrutan skadades

Lagning eller byte av vindrutan

Kontakta Fennias bilglasverkstadspartner, som lagar eller byter ut den skadade vindrutan eller någon annan skadad ruta smidigt och högklassigt.

Om du har en glasförsäkring, behöver du inte lämna in en skadeanmälan, utan vår bilglasverkstadspartner sköter ärendet åt dig och ger råd vid behov. Vindrutan lagas gratis och om rutan behöver bytas ut betalar du bara självrisken till vår bilglasverkstadspartner.

1
Välj Fennias samarbetspartner vid glasskador och boka en tid.
2
Samarbetspartnern reparerar eller byter ut vindrutan.
3
Om du har hyrbilsförsäkring och glaset byts ut, ordnar samarbetspartnern vid behov en hyrbil (högst ett dygn).
4
Fennia sköter faktureringen med samarbetsverkstaden – du betalar bara självrisken till verkstaden.

Fennias samarbetspartner vid glasskador:

Välj samarbetspartner, klicka på logotypen och boka tid.

Om du har en hyrbilsförsäkring, ordnar vår bilglasverkstadspartner en hyrbil åt dig om du vill. Du får hyrbilen för den tid bytet av rutan tar, högst ett dygn.

Om du anlitar någon annan tjänsteleverantör för byte av vindrutan, ska du lämna in en skadeanmälan på nättjänsten Mitt Fennia. Om reparationen eller en annan åtgärd utförs av en annan tjänsteproducent än den som Fennia bestämt eller om anskaffningen görs hos någon annan än hos den som Fennia bestämt, kan ersättningen betalas ut till högst det belopp som reparationen eller anskaffningen skulle ha kostat hos den tjänsteproducent eller på den anskaffningsplats som Fennia bestämt.

Fennias bilassistans 24h ger mer information vid glasskador

Om du har frågor om glasskador kan du kontakta Fennias bilassistans 24h.

När du använder glasförsäkringen påverkar lagning eller byte av rutan inte dina bonusar. Om du inte har en glasförsäkring för fordonet utan använder kollisionsförsäkringen för lagning eller byte av rutan ska du lämna in en skadeanmälan på nättjänsten Mitt Fennia. Utbetalning av ersättning från kollisionsförsäkringen kan sänka kollisionsförsäkringens bonus.

Lisää aiheesta

Fordon och trafik

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor