Oikeusturvavakuutus riitojen varalle

Yritys voi joutua oikeudellisen riidan osapuoleksi. Oikeusturvavakuutuksella voi varautua kuluihin, joita yritykselle aiheutuu lakimiesavun käyttämisestä riita, rikos- ja hakemusasioissa.

Jos tarvitset lakimiehen palveluita, selvitä Fenniasta mahdollisuus vakuutuksen käyttöön. Asiantuntijamme neuvovat sinua oikeusturvaedun käytössä.

  • Varaudu lakimiesavun kuluihin oikeusturvavakuutuksella.
  • Fennian asiantuntijat neuvovat sinua oikeusturvaedun käytössä.

Yritysturvan oikeusturvavakuutus

Fennian Yritysturvan oikeusturvavakuutuksen tarkoituksena on korvata lakimiesavun käyttämisestä aiheutuvia välttämättömiä ja kohtuullisia asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja vakuutettuun toimintaan liittyvissä riita-asioissa. Vakuutetun omaa työtä, ajanhukkaa tai ansiomenetystä vakuutus ei korvaa.

Vakuutettuja ovat yrityksen lisäksi myös sen palveluksessa olevat henkilöt ja työntekijöihin rinnastettavat itsenäiset yrittäjät.

Tutustu esitteeseen:

Yritysturva-esite

Tarkista vakuutusehtosi
Jos olet jo asiakkaamme, pyydämme sinua tutustumaan vakuutusehtoihin ja omaan vakuutuskirjaasi. Vakuutussopimuksesi sisältö voi poiketa tällä sivulla julkaistuista vakuutusehdoista.

Näin vakuutus korvasi

Yritys palkkasi urakoitsijan korjaamaan tuntityönä yrityksen julkisivua. Laskusta ja työtunneista syntyi erimielisyyttä, ja asia jouduttiin lopulta ratkaisemaan käräjäoikeudessa. Fennia maksoi yritykselle lakimiehen käytöstä aiheutuneet kulut. Korvauksesta vähennettiin omavastuu.

 

Varaudu riskeihin vastuuvakuutuksilla

Vastuuvakuutus on yrityksesi turvana silloin, kun kaikki ei suju suunnitellusti.

Lue lisää vastuuvakuutuksista

Vahingon sattuessa

Meiltä saat asiantuntevaa apua vahingon sattuessa. Korvauksen hakeminen onnistuu helposti verkkopalvelussa tai puhelimitse.

Katso ohjeet vahinkotilanteisiin

 Tulosta