Hyppää sisältöön
    Kotitaloudet
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Varainhoito (S-Pankki)
  • Ohjeet
Yritysasiakkaat
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Fennian Hauskuusvakuutus vakuuttaa - Muumimaailmassa on hauskaa

Fennian Hauskuusvakuutus vakuuttaa - Muumimaailmassa on hauskaa

7.6.2020

Fennia vakuuttaa, että lapsilla on hauskaa Naantalin Muumimaailmassa. Jos kävisi niin hassusti, että lapsi ei kuitenkaan nauttisi päivästään Muumimaailmassa, korvaa Fennian Hauskuusvakuutus lahjoittamalla lapselle uuden päivärannekkeen uutta käyntiä varten.

Kun vierailee Muumimaailmassa, tuntee astuvansa sisään satukirjaan ja olevansa osana tarinaa ja tapahtumia. Varsinkin pikkuvierailijoille kohtaamiset Muumimaailman hahmojen kanssa ovat retken kohokohta ja haluamme rakentaa niistä ainutlaatuisia ja persoonallisia hetkiä.

Fennia ja Muumimaailma ovat tehneet yhteistyötä jo monen vuoden ajan, koska hauskuus ja onnellisuus ovat tärkeitä elämän rakennusaineita.

Fennian hauskuusvakuutus korvaa, jos lapsella ei ole Muumimaailmassa hauskaa ja hän itse kertoo, miksi ei ollut hauskaa. Korvauksena hän saa Muumimaailman infopisteestä uuden rannekkeen. Yhdellä korvaushakemuksella saa yhden rannekkeen, joka on voiamssa yhden päivän vuonna 2020. Hauskuuvakuutus ei kuitenkaan korvaa, jos Muumimaailmassa ei ollut hauskaa vierailupäivän huonon sään vuoksi.

28. kesää viettävä Muumimaailma on yhä suosittu lomakohde ja Muumien ystäviä löytyy niin Suomesta kuin maailmaltakin. Muumimaailman ovet ovat avautuneet 6.6.

Muistathan pitää huolta itsestäsi. Jos tarvitset itsellesi ja perheellesi hauskuusvakuutuksen lisäksi muitakin vakuutuksia, saat ne näppärästi Fennian terveyden turvasta.

Lue lisää Fennian terveyden turvasta →

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja