Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Ajoneuvot ja liikenne
  • Ryhmävakuutus

Ryhmävakuutuksella vakuutat yritysajoneuvosi helposti

Ryhmävakuutuksella vakuutat kätevästi kaikki yrityksesi liikennevakuutettavat ajoneuvot yhdellä vakuutuskirjalla.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ryhmävakuutuksesta

Liikenteessä on vaikea välttyä yllätyksiltä, vaikka itse olisi varma ja kokenut kuljettaja. Meiltä saat vakuutuksen isojen ja pienten tilanteiden turvaksi. Jos yritykselläsi on riittävä määrä ajoneuvoja, voit vakuuttaa ne kaikki kätevästi samalla vakuutuskirjalla, Yritysajoneuvojen ryhmävakuutuksella. Jos yritykselläsi on vain yksi tai muutama ajoneuvo, voit vakuuttaa ne erikseen valitsemalla Yksilöllisen ajoneuvovakuutuksen.

Vakuuta kaikki yrityksesi ajoneuvot samalla vakuutussopimuksella

Ryhmävakuutus on edullinen ja vaivaton vaihtoehto, jos yritykselläsi on useampia ajoneuvoja. Yritykselläsi voi olla käytössä muun muassa henkilö- ja pakettiautoja, kuorma-autoja, linja-autoja, traktoreita ja perävaunuja. Nämä voidaan jakaa omiin ryhmiinsä ja vakuuttaa kaikki samalla vakuutussopimuksella.

Ryhmävakuutukseen voidaan liittää vakuutuskauden aikana hankitut ajoneuvot. Ryhmävakuutus sisältää liikennevakuutuksen, mutta siihen kannattaa lisäksi liittää lisäturvaa antava Fenniakasko.

Valitse pelkkä liikennevakuutus tai ota lisäturvaa Fenniakaskolla

Ryhmävakuutus sisältää liikennevakuutuksen, joka on pakollinen lakisääteinen vakuutus kaikille moottoriajoneuvoille. Liikennevakuutus korvaa liikenneonnettomuudessa aiheutuneita henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja.

Ryhmävakuutukseen kannattaa liittää Fenniakasko. Se korvaa yrityksesi ajoneuvolle sattuvia vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet esimerkiksi kolarin, hirvivahingon tai varkauden seurauksena. Lisäksi Fenniakasko korvaa muun muassa ajoneuvon hinauksen, jos matkasi keskeytyy esimerkiksi teknisen vian vuoksi.

Fennian Autoapu 24h on aina palveluksessasi

Ajoitko kolarin, kolhittiinko ajoneuvoasi, tarvitsetko ajoneuvon hinauksen tai vuokra-ajoneuvon käyttöösi? Ei hätää – me autamme sinua!

Fennian Autoapu 24h on tukenasi ajoneuvovahinkoihin liittyvissä asioissa Suomessa ja ulkomailla. Vahingon korvattavuus ratkaistaan ehtojen mukaan ja riippuu vakuutusturvasi laajuudesta ja sisällöstä.

Järjestämme hinauksen, teemme vahinkoilmoituksen puolestasi ja varmistamme, että pääset jatkamaan matkaasi sujuvasti. 

Lue Autoapu 24h:sta lisää täältä

Sattuiko vahinko?

Tarvitsen hinausta Auton tuulilasi rikkoutui Ajoneuvo vahingoittui Ajoneuvossa on tekninen vika Loukkaantuminen liikenneonnettomuudessa Kuljetusvahingot
Katso muut vahingot

Tutustu esitteisiin ja ehtoihin

Yritysajoneuvojen ryhmävakuutus -esite
Fennian ajoneuvovakuutukset -esite
Yritysturvan liikennöitsijävakuutus -esite
Liikennevakuutusehdot
Fenniakaskon vakuutusehdot

Kaikki vakuutukset ja palvelut yritysasiakkaille

Yrittäjän vakuutukset

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Usein kysyttyä Ajankohtaista Medialle Henkilöasiakkaat Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja