Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Yrityksen ajoneuvot
  • Työkoneet

Suojaa työkoneesi vahingoilta oikealla vakuutuksella

Työkoneen vahingoittumisen seurauksena yritystoiminta usein keskeytyy. Turvaa yritystoimintasi jatkuvuus sopivalla vakuutuksella.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yrityksen ajoneuvovakuutuksista

Työkoneet ovat usein suuren rasituksen alla ja niillä työskennellään haastavissa olosuhteissa ja paikoissa, joissa tapahtuu helposti vahinkoja. Onkin tärkeää, että muistat vakuuttaa ne asianmukaisesti sopivalla vakuutuksella.

Työkoneet, jotka vakuutat liikennevakuutuksella

Jos työkoneesi on moottoriajoneuvo, vakuutat sen liikennevakuutuksella.
Voit halutessasi vakuuttaa kaikki yrityksesi ajoneuvot kätevästi samalla vakuutuskirjalla, Yritysajoneuvojen ryhmävakuutuksella. Jos haluat vakuuttaa ajoneuvot erikseen, valitse Yksilöllinen ajoneuvovakuutus.

Huomioithan, että moottoriajoneuvo on liikennevakuutuslain mukaan liikenteessä myös silloin, kun käytät tai siirrät sitä teiden ulkopuolella esimerkiksi piha-alueella, pellolla, metsässä tai jäällä. Liikennevakuutus on pakollinen, vaikka ajoneuvosi olisi rekisteröimätön.

Lakisääteinen liikennevakuutus korvaa vain henkilövahinkoja ja muille osapuolille sattuneita omaisuusvahinkoja. Jos haluat laajempaa suojaa, kannattaa sinun liittää vakuutukseen mukaan Laaja Fenniakasko, joka korvaa yrityksesi ajoneuvolle sattuvia vahinkoja.

Työkoneet, jotka vakuutat omaisuusvakuutuksilla

Tulipalo, vuotovahinko, ilkivalta. Erilaiset omaisuusvahingot voivat aiheuttaa sinulle päänvaivaa, ja yrityksellesi isojakin taloudellisia menetyksiä.

Jos yrityksesi käytössä on liikennevakuuttamisvelvollisuudesta vapautettuja työkoneita ja kulkuneuvoja, esimerkiksi kaivinkoneita ja puskutraktoreita, vakuutat ne Yritysturvan omaisuusvakuutuksilla yhdessä yrityksen muun omaisuuden kanssa.

Autamme sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan vakuutusturvan, jossa otetaan huomioon yrityksesi toiminta ja toimintaympäristö.

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet