Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Yrityksen ajoneuvot
  • Työkoneet

Työkoneiden vakuuttaminen

Työkoneen vahingoittumisen seurauksena yritystoiminta usein vaikeutuu. Turvaa yritystoimintasi jatkuvuus sopivalla vakuutuksella.
Varaa aika verkkotapaamiseen

Työkoneet ovat usein suuren rasituksen alla ja niillä työskennellään haastavissa olosuhteissa ja paikoissa, joissa tapahtuu helposti vahinkoja. Onkin tärkeää, että muistat vakuuttaa ne asianmukaisesti sopivalla vakuutuksella.

Työkoneet, jotka vakuutat liikennevakuutuksella

Jos työkoneesi on moottoriajoneuvo, tarvitset sille liikennevakuutuksen.
Jos yritykselläsi on useampia työkoneita, voit vakuuttaa kaikki kätevästi samalla vakuutuskirjalla, Yritysajoneuvojen ryhmävakuutuksella. Jos haluat vakuuttaa ajoneuvot erikseen, valitse Yksilöllinen ajoneuvovakuutus.

Huomioithan, että moottoriajoneuvo on liikennevakuutuslain mukaan liikenteessä myös silloin, kun käytät tai siirrät sitä teiden ulkopuolella esimerkiksi piha-alueella, pellolla, metsässä tai jäällä. Liikennevakuutus on pakollinen, vaikka ajoneuvosi olisi rekisteröimätön.

Lakisääteinen liikennevakuutus korvaa vain henkilövahinkoja ja muille osapuolille sattuneita omaisuusvahinkoja. Jos haluat laajempaa suojaa, kannattaa sinun liittää vakuutukseen mukaan Fenniakasko, joka korvaa yrityksesi työkoneille sattuvia vahinkoja.

Työkoneet, jotka vakuutat omaisuusvakuutuksilla

Tulipalo, vuotovahinko, ilkivalta. Erilaiset omaisuusvahingot voivat aiheuttaa sinulle päänvaivaa, ja yrityksellesi isojakin taloudellisia menetyksiä.

Jos yrityksesi käytössä on liikennevakuuttamisvelvollisuudesta vapautettuja työkoneita ja kulkuneuvoja, esimerkiksi kaivinkoneita ja puskutraktoreita, voit vakuuttaa ne Yritysturvan omaisuusvakuutuksilla yhdessä yrityksen muun omaisuuden kanssa.

Autamme sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan vakuutusturvan, jossa otetaan huomioon yrityksesi toiminta ja toimintaympäristö.

Kun otat työkoneillesi vakuutuksen Fenniasta, saat käyttöösi Fennian Autoapu 24h -palvelun.

Tuote-esitteet ja vakuutusehdot

Työkoneiden vakuuttamista koskevat tuote-esitteet ja vakuutusehdot löydät alta. Linkeistä avautuvat esitteiden ja ehtojen omat verkkosivut, mutta sivujen lopusta löydät linkin myös tulostettavaan pdf-versioon.

Esite - Fennian ajoneuvovakuutukset
Vakuutusehdot - Liikennevakuutus
Vakuutusehdot - Fenniakasko

Sattuiko vahinko?

Tarvitsen hinaustaAuton tuulilasi rikkoutuiAjoneuvo vahingoittuiLoukkaantuminen liikenneonnettomuudessaKuljetusvahingot
Katso muut vahingot

Lisää aiheesta

Yksilöllinen ajoneuvovakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet