Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Vakuutussäästäminen ja -sijoittaminen
  • Varainhoitovakuutus ja varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitovakuutus ja varainhoitokapitalisaatio

Fennia-Varainhoitovakuutuksella ja Fennia-Varainhoitokapitalisaatiolla hoidamme sijoitusvarallisuuttasi

Fennia-Varainhoitovakuutus ja Fennia-Varainhoitokapitalisaatio ovat joustavia ja verotuksellisesti järkeviä tapoja hoitaa sijoitusvarallisuutta. Ne tarjoavat sinulle sellaisia etuja, joita et saa monista muista sijoituskohteista. 

Ratkaisut sopivat sinulle, jos sijoitusaikasi on vähintään viisi vuotta ja sijoitusvarallisuutesi yli 50 000 euroa. Kumpaankin liitetään Henki-Fennian kanssa yhteistyössä toimivan varainhoitoyhtiön sijoituspalvelu. Voit liittää vakuutukseen juuri sinun sijoitustavoitteisiisi ja riskinottokykyysi sopivan varainhoitopalvelun ja sijoituskohteet.

Fennia-Varainhoitovakuutus

Fennia-Varainhoitovakuutus on järkevä tapa hoitaa huomattavaa sijoitusvarallisuutta. Sen avulla voit hyödyntää sijoitustoiminnassasi vakuutussijoittamisen monipuolisuutta ja joustavuutta sekä verotukseen liittyvä etuja.

Varainhoitovakuutus sisältää aina myös henkivakuutuksen, joka tuo taloudellista lisäturvaa läheisillesi elämäntilanteen muutoksissa. Vakuutuksen edunsaajamääräyksellä voit suunnitella ennakkoon varallisuuden siirtoa esimerkiksi perillisille.

Varainhoitokapitalisaatio

Fennia-Varainhoitokapitalisaatio on sijoitussidonnainen kapitalisaatiosopimus. Kapitalisaatiosopimus tarjoaa sinulle samoja sijoittamiseen ja verotukseen liittyviä etuja kuin säästöhenkivakuutuskin.

Kapitalisaatiosopimuksen ominaisuuksiin kuuluu se, että sopimuksen voimassaolo ei pääty sijoittajan kuollessa, vaan sopimus siirtyy sellaisenaan sijoittajan kuolinpesälle.

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Usein kysyttyä Ajankohtaista Medialle Yritysasiakkaat Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja