Hyppää sisältöön
    Kotitaloudet
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Varainhoito (S-Pankki)
  • Ohjeet
Yritysasiakkaat
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Vakuutussäästäminen ja -sijoittaminen
  • Varainhoitovakuutus ja varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitovakuutus ja varainhoitokapitalisaatio

Fennia-Varainhoitovakuutuksella ja Fennia-Varainhoitokapitalisaatiolla hoidamme sijoitusvarallisuutta

Fennia-Varainhoitovakuutus ja Fennia-Varainhoitokapitalisaatio ovat joustavia ja verotuksellisesti järkeviä tapoja hoitaa sijoitusvarallisuutta. Ne tarjoavat sinulle sellaisia etuja, joita et saa monista muista sijoituskohteista. 

Varainhoitovakuutus ja varainhoitokapitalisaatio sopivat sinulle, jos sijoitusaikasi on vähintään viisi vuotta ja sijoitusvarallisuutesi yli 50 000 euroa. Kumpaankin liitetään Fennia Varainhoidon tai muun Henki-Fennian kanssa yhteistyössä toimivan varainhoitoyhtiön sijoituspalvelu. Voit liittää vakuutukseen juuri sinun sijoitustavoitteisiisi ja riskinottokykyysi sopivan varainhoitopalvelun ja sijoituskohteet.

Fennia-Varainhoitovakuutus

Fennia-Varainhoitovakuutus on järkevä tapa hoitaa huomattavaa sijoitusvarallisuutta. Sen avulla voit hyödyntää sijoitustoiminnassasi vakuutussijoittamisen monipuolisuutta ja joustavuutta sekä verotukseen liittyvä etuja.

Varainhoitovakuutus sisältää aina myös henkivakuutuksen, joka tuo taloudellista lisäturvaa läheisillesi elämäntilanteen muutoksissa. Vakuutuksen edunsaajamääräyksellä voit suunnitella ennakkoon varallisuuden siirtoa esimerkiksi perillisille.

Varainhoitokapitalisaatio

Fennia-Varainhoitokapitalisaatio on sijoitussidonnainen kapitalisaatiosopimus. Kapitalisaatiosopimus tarjoaa sinulle samoja sijoittamiseen ja verotukseen liittyviä etuja kuin säästöhenkivakuutuskin.

 Fennia-Varainhoitokapitalisaation säästöä hoitaa Fennia Varainhoito tai jokin Henki-Fennian kanssa yhteistyössä toimiva varainhoitoyhtiö. Voit liittää vakuutukseen juuri sinun sijoitustavoitteisiisi ja riskinottokykyysi sopivan varainhoitopalvelun ja sijoituskohteet.

 Kapitalisaatiosopimuksen ominaisuuksiin kuuluu se, että sopimuksen voimassaolo ei pääty sijoittajan kuollessa, vaan sopimus siirtyy sellaisenaan sijoittajan kuolinpesälle.

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja