Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Webbinarieserien Människorna i ditt företag
Yrityksesi ihmiset - yrityksesi sydän

Webbinarieserien Människorna i ditt företag – hjärtat i ditt företag

1.6.2022

Våren 2022 ordande vi en webbinarieserie om anställdas välbefinnande, uppskattning av de anställda och företagarens ork.

Arbetshälsa är en helhet som består av bland annat arbetet och dess meningsfullhet, hälsa och säkerhet. En bra och motiverande ledning, atmosfären i arbetsgemenskapen och de anställdas yrkeskunnighet ökar arbetshälsan.

När företagaren inleder sin företagsverksamhet kartlägger hen företagets risker. Ofta glömmer man dock det viktigaste – den egna orken.

Webbinarierna har tal och text på finska.

Uppskattning av de anställda

I den första delen av webbinarieserien lyfter vi fram olika perspektiv på hurdana metoder företaget har för att uppskatta sina anställda. Syftet med webbinariet är att väcka tankar om hur man agerar i företaget och vad man eventuellt måste utveckla.

Anställdas välbefinnande

I den andra delen sätter vi oss in i aspekter på hur man kan främja den anställdas ork och välbefinnande. I denna del behandlar vi även försäkringsprodukter med hjälp av vilka man kan garantera att den anställda så snabbt som möjligt får rätt vård i händelse av sjukdom eller olycksfall.

Företagarens ork

I den tredje delen använder vi oss av konkreta case-exempel för att fokusera på hur företagaren upprätthåller sin funktionsförmåga och tar hand om sin ork. Vi behandlar bland annat frivilliga personförsäkringar, som skyddar och hjälper företagaren då de egna resurserna inte är tillräckliga.

Lue lisää

FöretagandeFörsäkringar för företagareWebbinarieFöretag

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceVanliga frågorAktuelltMedietjänsterPrivatkunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetSamtalspriser och integritetsskyddKakor