Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Yrityksesi ihmiset – yrityksesi sydän -webinaarisarja
Yrityksesi ihmiset - yrityksesi sydän

Yrityksesi ihmiset – yrityksesi sydän -webinaarisarja

1.6.2022

Järjestimme keväällä 2022 webinaarisarjan, joka paneutui työntekijöiden hyvinvointiin ja arvostamiseen sekä yrittäjän jaksamiseen.

Työhyvinvointi on kokonaisuus, jonka muodostavat muun muassa työ ja sen mielekkyys, terveys ja turvallisuus. Työhyvinvointia lisäävät hyvä ja motivoiva johtaminen, työyhteisön ilmapiiri ja työntekijöiden ammattitaito.

Kun yrittäjä aloittaa yritystoimintaansa, hän kartoittaa yrityksen riskit. Usein kuitenkin unohtuu se tärkein – oma jaksaminen.

Webinaarit on puhuttu ja tekstitetty suomeksi.

Työntekijöiden arvostaminen

Webinaarisarjan ensimmäisessä jaksossa tuodaan esille erilaisia näkökulmia siihen, millaisia keinoja yrityksellä on tarjolla työntekijöiden arvostamiseen. Webinaarin tarkoituksena on herättää miettimään, kuinka yrityksessä toimitaan ja mitä kehittämiskohtia sillä voi olla.

Työntekijöiden hyvinvointi

Toinen jakso paneutuu näkökulmiin siitä, kuinka työntekijän jaksamista ja hyvinvointia voidaan tukea. Jaksossa käsitellään myös vakuutustuotteita, joiden avulla voidaan taata, että työntekijä saa mahdollisimman nopeasti oikeanlaista hoitoa sairastuessaan tai tapaturman sattuessa.

Yrittäjänä jaksaminen

Kolmas jakso keskittyy konkreettisten case-esimerkkien kautta siihen, miten yrittäjä ylläpitää toimintakykyänsä ja pitää huolta omasta jaksamisestaan. Jaksossa käsitellään muun muassa vapaaehtoisia henkilövakuutuksia, jotka turvaavat ja auttavat yrittäjää siinä vaiheessa, kun omat voimavarat eivät riitä.

Lue lisää

YrittäjyysYrittäjän vakuutuksetWebinaariYritys

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet