Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Fordon och trafik
  • Fennias bilassistans – partnernätverk

Fennias bilassistans – partnernätverk

Fennias bilassistans -partnernätverk hjälper dig att klara av skadan smidigt när en olycka har inträffat.

Fennias Bilassistans-samarbetsverkstader

Genom att du använder våra samarbetsverkstäder kan vi garantera smidig och högklassig skadereparation. Vi har noggrant bedömt verkstäderna och valt ut de lämpligaste till Fennias bilassistans 24h-partnernätverk. Med samarbetsverkstäderna har vi kommit överens om rutiner som garanterar att våra kunder får smidig, högklassig och ansvarsfull skadereparation samt att bilen tryggt kan återgå i trafik.

Våra samarbetsverkstäder har förbundit sig till en rimlig prisnivå och effektiva reparationsmetoder. Om reparationen eller en annan åtgärd utförs av en annan tjänsteproducent än den som Fennia bestämt eller om anskaffningen görs hos någon annan än hos den som Fennia bestämt, kan ersättningen betalas ut till högst det belopp som reparationen eller anskaffningen skulle ha kostat hos den tjänsteproducent eller på den anskaffningsplats som Fennia bestämt. Om det inte finns någon partnerverkstad på din ort kan du låta reparera bilen på en lokal verkstad.

Våra riksomfattande samarbetsverkstäder är InCar och Autoklinikka. Dessutom har vi flera lokala märkesverkstadspartner.

Skadeinspektion och -reparation av bil

Vår samarbetsverkstad skadeinspekterar din skadade bil och bokar tid för reparation om du vill. Skadeinspektionen kan ofta göras även utifrån foton utan att behöva besöka reparationsverkstaden.

Om det i samband med verkstadens skadeinspektion framgår ett behov av ett separat kontrollbesök så ordnar Fennia i samarbete med verkstaden så att en inspektör kommer till platsen som avtalar om nödvändiga fortsatta åtgärder.

Gör en skadeanmälan innan du bokar tid för skadeinspektion genom att logga in på Mitt Fennia eller ringa Fennias bilassistans 24h på 010 503 2008.

Mindre bucklor

En del av våra samarbetsverkstäder är specialiserade på att snabbt reparera minde bucklor för hand och genom att bevara bilens ursprungliga lackering.

Reparera på en gång med kvalitetsgaranti

Om bilens lackering inte har skadats och inga delar behöver bytas ut, kan bucklan repareras på en gång och med kvalitetsgaranti. Kostnaderna för reparation av bucklor hamnar ofta under självrisken och då behöver man inte använda försäkringen.

Kvalitetsgaranti innebär att om PDR av bucklor inte kan utföras på en gång, repareras bilen med traditionella reparationsmetoder. Vid det första besöket görs en skadeinspektion och nödvändiga reservdelar beställs. Skadeinspektionen är alltid gratis hos våra samarbetspartner.

PDR sparar tid, kostnader och miljön.

Fennias bilassistans – samarbetspartner vid glasskador

Fennias samarbetspartner vid glasskador reparerar och byter vid behov ut den skadade vindrutan eller andra bilglas smidigt och med högsta kvalitet. Med vår samarbetspartner vid glasskador behöver du inte själv göra skadeanmälan, utan verkstaden gör det åt dig.

Fennias bilassistans – samarbetspartner vid bärgning

Fennias bilassistans 24h hjälper dig när en skada är framme. Bilassistans 24h hjälper dig och ditt fordon vid skador som uppstår både i Finland och utomlands.

Vår bärgningspartner är SOS International, som betjänar våra kunder smidigt i Finland och utomlands.

Fennias bilassistans – samarbetspartner för hyrbilar

Vår samarbetspartner för hyrbilar i Fennias bilassistans 24h är Hertz och det är hos dem du hyr en lånebil. Våra samarbetsverkstäder, samarbetspartner vid glasskador och Bilassistans 24h ger dig råd och ordnar vid behov en lånebil till dig. Lånebilen ersätts i enlighet med innehållet i din försäkring och försäkringsvillkoren.

Lisää aiheesta

Fordon och trafik

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor