Osta vakuutukset verkosta

Laske hinta ja osta vakuutus helposti ja turvallisesti verkosta. Tunnistautumista ja ostamista varten tarvitset verkkopankkitunnukset. Vakuutuksesi saat halutessasi voimaan heti.

Laske hinta ja osta vakuutus

Autosi turvaksi autovakuutus ja Autoapu 24h -palvelu

Laske ja osta

 

Autovakuutus

Autovakuutuksella turvaat itsesi ja autosi liikenteessä sattuvien vahinkojen varalta. Liikennevakuutus korvaa liikenneonnettomuudessa aiheutuneita henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja. Se on pakollinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville ajoneuvoille, myös rekisteröimättömille.

Fenniakaskolla vakuutat oman autosi vahinkojen varalta. Se korvaa esimerkiksi kolarista, hirvikolarista, ilkivallasta ja tulipalosta autollesi aiheutuneet vahingot.

Fennian Autoapu 24h

Saat käyttöösi Fennian Autoapu 24h -palvelun, joka on apunasi kaikissa ajoneuvovahinkoihin liittyvissä asioissa Suomessa ja ulkomailla. Voit ilmoittaa vahingosta ympäri vuorokauden ja saat apua auton korjaukseen ja matkan jatkamiseen liittyvissä asioissa.

Laske ja osta

Matkavakuutus matkan yllätysten varalle

Laske ja osta

 

Matkavakuutus

Matkavakuutus turvaa sinut ja matkatavarasi matkalla sattuvien yllättävien tilanteiden varalta. Vakuutuksen turvin pääset nopeasti hoitoon sairastumisen tai tapaturman sattuessa. Vakuutus korvaa myös matkan keskeytymisestä, peruuntumisesta tai matkalta myöhästymisestä aiheutuneita kuluja.

Matkatavaravakuutuksella turvaat matkatavarasi varkauden tai rikkoutumisen varalta. Vakuutukseen sisältyy aina matkustajan vastuu- ja oikeusturvavakuutukset.

Voit ottaa matkavakuutuksen jatkuvana tai vain yhtä matkaa varten.

Matkahätäpalvelu

Jos jotain sattuu, saat apua matkahätäpalvelustamme ympäri vuorokauden.

FenniaHoitaja

Jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma kotimaan matkalla, voit käyttää erinomaista FenniaHoitaja-palveluamme. Saat puhelimitse neuvoja terveydenhuollon ammattilaiselta, ja FenniaHoitaja myös varaa ajan lääkärille ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. FenniaHoitaja palvelee joka päivä klo 7-23.

Laske ja osta

		Kotivakuutus kotisi tärkeille asioille

Laske ja osta

 

Kotivakuutus

Kotivakuutuksella varaudut esimerkiksi tulipalon aiheuttamiin vahinkoihin, polkupyörävarkauteen ja pesukoneen tai puhelimen rikkoutumiseen. Jos asut vuokralla tai osakkaana kerros- tai rivitalossa, tarvitset vakuutuksen vain koti-irtaimistollesi. Sen voit ostaa helposti verkosta.

Mobiilivahinkopalvelu

Mobiililaitteiden vahinkopalvelumme avulla rikkoutuneen puhelimen tai tabletin korjaus hoituu helposti ja nopeasti.

Hankintapalvelu

Saat käyttöösi nopean ja laadukkaan hankintapalvelun, josta voit saada rikkoutuneen laitteen tilalle uuden suoraan kotiisi toimitettuna ja asennettuna.

Laske ja osta

Henkivakuutus perheesi toimeentulon turvaksi

Laske ja osta

 

Henkivakuutuksella turvaat läheistesi toimeentulon ja elintason säilymisen kuolemantapauksessa ja oman toimeentulosi pysyvän työkyvyttömyyden varalta. Voit hankkia henkivakuutuksen ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksen helposti verkosta.

Vakuutukset sairauden ja loukkaantumisen varalle

Katso lisää

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutus antaa turvaa kotona ja harrastuksissa sattuvien tapaturmien varalle. Vakuutuksesta korvataan tapaturman aiheuttamia hoitokuluja ja se sisältää myös kertakorvauksen tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta.

Tapaturmavakuutuksessa ei ole omavastuuta.

Laske ja osta

Terveyden turva

Terveyden turva on kaikenikäisille sopiva vakuutuskokonaisuus, joka elää mukana niin lapsuudesta aikuisuuteen kuin työelämästä eläkkeelle.

Laske ja osta

FenniaHoitaja

Saat käyttöösi FenniaHoitajan palvelut sairastuessasi tai tapaturman sattuessa. Saat puhelimitse neuvoja terveydenhuollon ammattilaiselta, ja FenniaHoitaja myös varaa ajan lääkärille ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. FenniaHoitaja palvelee joka päivä klo 7-23.

Yrittäjän starttipaketti yritystoimintasi turvaksi

Laske ja osta

 

Yrittäjän starttipaketilla turvaat itsesi sekä yrityksesi omaisuuden ja toiminnan. Starttipakettiin kuuluu Täysajan tapaturmavakuutus sekä yrityksen omaisuus-, keskeytys-, vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Voit ostaa koko paketin helposti verkosta.

Ajoneuvovakuutukset yrityksesi ajoneuvoille

Laske ja osta

 

Saat meiltä kattavat ja yrityksesi tarpeisiin sopivat vakuutukset yrityksen ajoneuvoille. Vahingon sattuessa saat helposti apua vahinkopalvelustamme.

Pyydä tarjous

Voit myös pyytää tarjouksen kotisi ja perheesi koko vakuutusturvasta.
 

Pyydä tarjous

Huomioi ostaessasi verkosta

 Tulosta