Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Vakuutusten ostaminen verkon kautta on turvallista

Vakuutusten ostaminen verkon kautta on turvallista

Voit ostaa Fennian vakuutuksia turvallisena verkko-ostona pankkitunnuksillasi, mikäli sinulla on Handelsbankenin, Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Tapiolan, S-pankin tai Ålandsbankenin verkkopankkitunnukset. Poikkeuksena tästä ovat ajoneuvovakuutukset, jotka maksetaan laskulla.

Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti

Käsittelemme Fenniassa asiakkaidemme henkilötietoja henkilötietolain ja vakuutuslainsäädännön mukaisesti ja huolehdimme asiakkaidemme yksityisyyden suojasta henkilötietojen käsittelyssä. Noudatamme tietosuojavaltuutetun hyväksymiä vakuutusalaa koskevia käytännesääntöjä henkilötietojen käsittelyssä.

Vakuutustoiminnassa on tärkeää, että muun muassa vakuutuksenottajat, vakuutetut ja edunsaajat voidaan yksilöidä täysin yksiselitteisesti. Tästä yksilöinti- ja tunnistamistarpeesta johtuen pyydämme sinua ilmoittamaan meille henkilötunnuksesi ennen kuin teemme yhtiötämme sitovan vakuutuslaskelman. Vakuutuksenottajan edunsaajamääräyksen osalta henkilötunnuksen tiedustelun tarve perustuu vastaaviin syihin. Myös henkilötietolaki sallii henkilötunnuksen käsittelyn vakuutustoiminnassa.

Verkkoyhteydet Fenniaan ovat suojatut

Verkkoyhteydet suojataan SSL (Secure Sockets Layer) -tekniikan avulla. Se mahdollistaa tiedon välittymisen käyttäjän selaimen ja Fennian palvelimen välillä turvallisesti siten, etteivät ulkopuoliset pääse tietoon käsiksi.

Fennian verkkopalveluissa SSL-yhteyksiä käytetään mm. lomakesivuilla, joissa asiakas lähettää Fenniaan suojausta vaativia tietoja verkon välityksellä. Tällaisia tietoja ovat esim. henkilö- tai yritystiedot (henkilötunnus, y-tunnus), käyttäjätunnukset ja salasanat. Sisäänkirjautumista edellyttävät Oma Fennia -verkkopalvelumme ovat myös SSL-tekniikalla suojattuja.

Internet-sivun suojauksesta kertoo yleensä selainikkunan alalaidassa oleva lukon kuva. Tämän lisäksi suojatun sivun URL-osoitteen alkuosa on muotoa https://.

Lisää aiheesta

Nainen ja puhelin.

Yhteystiedot henkilöasiakkaille

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet