Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Miten lähimmäisesi tulevat toimeen, jos sinulle sattuu jotain?

Elämä voi heittää eteesi ikäviäkin yllätyksiä. Miten perheesi selviäisi taloudellisesti, jos menehtyisit? Entä jos joutuisit työkyvyttömäksi tai sairastuisit vakavasti, miten kävisi perheesi toimeentulon?

Henkivakuutuksen avulla voit turvata läheistesi toimeentulon ja elintason säilymisen kuolemantapauksessa. Vakavan sairauden turva auttaa asioiden järjestelyssä, jos sairastut vakavasti. Pysyvän työkyvyttömyyden turva on erityisen tarpeellinen pienten lasten vanhemmille sekä työssäkäyville henkilöille, joille työkyvyttömäksi joutuminen tarkoittaisi tulotason laskua. Lakisääteisen turvan taso voi olla yllättävänkin alhainen.

Turvaa tulevaisuuteen yrittäjälle ja työntekijöille

Yrittäjänä olet vastuussa perheesi lisäksi myös työntekijöidesi hyvinvoinnista ja toimeentulosta. Kun luot suunnitelman oman ja yrityksesi tulevaisuuden turvaamiseksi, varaudut yllättäviäkin tilanteita varten ja voit huoletta keskittyä elämään hetkessä.

Moni yrittäjä tyytyy vain lakisääteisiin vakuutuksiin yritystoiminnassaan. Yrittäjän lakisääteinen perusturva ei useinkaan vastaa todellisia odotuksia. Täydentämällä omaa ja yrityksesi vakuutusturvaa varaudut tulevaan ja varmistat sekä oman että yrityksesi hyvinvoinnin yllättävissäkin tilanteissa.

Laske hinta

1985

Pysyvän työkyvyttömyyden turva

Ei turvaa

Vakavan sairauden turva

Ei turvaa

Henkivakuutus kahdelle

Henkivakuutuksen vakuutusmäärä

100 000 €

Esimerkkejä yrittäjän ja yrityksen vakuutuksista, joilla varmistat oman ja yrityksesi turvan

Selvitä sosiaaliturvasi taso

Yrittäjän sosiaaliturva määräytyy eri tavalla kuin tavallisen palkansaajan. Jos yrittäjä jää sairaslomalle, mitä korvauksia hän saa? Kuinka suuri on yrittäjän sairauspäiväraha?

Etenkin aloittavalla yrittäjällä on usein paljon kysymyksiä, jotka liittyvät niin oman kuin yrityksenkin toiminnan ja talouden turvaamiseen. Me Fenniassa autamme sinua ymmärtämään sosiaaliturvasi tason erilaisissa tilanteissa ja laskemme, miten eri ansionmenetykset vaikuttavat tuloihisi.

Tavoitteena on rakentaa sinulle vakuutusturva, jonka avulla elintasosi säilyy toivotulla tasolla tilanteesta huolimatta.

”Elämä osaa joskus yllättää”

Voit aloittaa jo tänään oman ja yrityksesi tulevaisuuden turvaamisen. Tilitoimistoyrittäjät Anne ja Arto perustivat 20 vuotta sitten tilitoimiston. Yrityksen perustamisvaiheessa he päättivät hankkia työkyvyttömyysvakuutuksen Fenniasta. Tämä nuorena tehty päätös on kantanut pitkälle. Arton pysyvän työkyvyttömyyden takia vakuutuksen tuoma turva on ollut konkreettinen apu Annen ja Arton arjessa.

”Elämä osaa joskus yllättää. Mutta onneksi ikäviinkin asioihin voi varautua etukäteen. Kauan sitten ottamamme työkyvyttömyysvakuutus mahdollistaa, että elämä jatkuu melkein kuin ennenkin.”

Anne 52 vuotta, tilitoimistoyrittäjä ja Arto 54 vuotta, sairaseläkeläinen

Mitä jos sinulle kävisi näin?

Haluatko laittaa vakuutusturvasi kerralla kuntoon?

Lisää aiheesta

Yrittäjän tapaturmavakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet