Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Miten lähimmäisesi tulevat toimeen, jos sinulle sattuu jotain?

Esimerkkejä yrittäjän ja yrityksen vakuutuksista, joilla varmistat oman ja yrityksesi turvan

Selvitä sosiaaliturvasi taso

Yrittäjän sosiaaliturva määräytyy eri tavalla kuin tavallisen palkansaajan. Jos yrittäjä jää sairaslomalle, mitä korvauksia hän saa? Kuinka suuri on yrittäjän sairauspäiväraha?

Etenkin aloittavalla yrittäjällä on usein paljon kysymyksiä, jotka liittyvät niin oman kuin yrityksenkin toiminnan ja talouden turvaamiseen. Me Fenniassa autamme sinua ymmärtämään sosiaaliturvasi tason erilaisissa tilanteissa ja laskemme, miten eri ansionmenetykset vaikuttavat tuloihisi.

Tavoitteena on rakentaa sinulle vakuutusturva, jonka avulla elintasosi säilyy toivotulla tasolla tilanteesta huolimatta.

”Elämä osaa joskus yllättää”

Voit aloittaa jo tänään oman ja yrityksesi tulevaisuuden turvaamisen. Tilitoimistoyrittäjät Anne ja Arto perustivat 20 vuotta sitten tilitoimiston. Yrityksen perustamisvaiheessa he päättivät hankkia työkyvyttömyysvakuutuksen Fenniasta. Tämä nuorena tehty päätös on kantanut pitkälle. Arton pysyvän työkyvyttömyyden takia vakuutuksen tuoma turva on ollut konkreettinen apu Annen ja Arton arjessa.

”Elämä osaa joskus yllättää. Mutta onneksi ikäviinkin asioihin voi varautua etukäteen. Kauan sitten ottamamme työkyvyttömyysvakuutus mahdollistaa, että elämä jatkuu melkein kuin ennenkin.”

Anne 52 vuotta, tilitoimistoyrittäjä ja Arto 54 vuotta, sairaseläkeläinen

Mitä jos sinulle kävisi näin?

Haluatko laittaa vakuutusturvasi kerralla kuntoon?

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Usein kysyttyä Ajankohtaista Medialle Henkilöasiakkaat Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja